Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Συμφωνία ΟΠΑΠ με Σούπερ Λίγκα


Μπορεί η Superleague να έδειχνε ανυποχώρητη μέχρι και πριν δυο εβδομάδες, όταν γι' αυτό το θέμα αποφάσισε να μεταφέρει την 23η αγωνιστική κατά μια εβδομάδα ως ένδειξη διαμαρτυρίας, φαίνεται όμως πως εντέλει μόνο προσχηματικές ήταν οι φωνές διαμαρτυρίας.
Στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, οι ΠΑΕ εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο, Απόστολο Παπουτσάκη, και τον αναπληρωτή Γιώργο Μποροβήλο να προχωρήσουν στις υπογραφές για τη φετινή σεζόν, αλλά και για του χρόνου (2011-2012 και 2012-2013) αποδεχόμενοι στο σύνολό της την πρόταση του ΟΠΑΠ.
Αυτή προβλέπει, ότι θα δοθούν από τον οργανισμό στους συλλόγους 14 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων τα 5,5 για φέτος και τα υπόλοιπα 8,5 για του χρόνου. Θα πρέπει να σημειωθεί, πως αυτό το ποσό κατά 60% μειωμένο σε σχέση με πέρσι. Επίσης, θα γίνει δεκτή η απαίτηση του ΟΠΑΠ να διακόπτεται αυτόματα η χορηγία, αν σε τουλάχιστον έξι παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν σημειωθούν εκτεταμένα επεισόδια.
"Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εξουσιοδοτηθεί ο πρόεδρος κ. Απόστολος Παπουτσάκης και ο Αναπλ. Πρόεδρος κ. Γιώργος Μποροβήλος, όπως για λογαριασμό της Super League υπογράψουν σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας για τις περιόδους 2011-2012 και 2012-2013 με την ΟΠΑΠ Α.Ε", αναφέρει σχετική ανακοίνωση της λίγκας.
"Θα υπογραφεί η νέα συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Υπήρξαν αρκετές διχογνωμίες, αλλά αποφασίσουμε να υπογράψουμε και μετά από αυτή τη διαδικασία δέκα μηνών, καταλήξαμε σε συμφωνία", δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Απόστολος Παπουτσάκης.

0 γραψτε το σχολιο σας:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όταν σχολιάζετε ανώνυμα να είστε ευγενείς και να αποφεύγετε τα προκλητικά σχόλια.
Σχόλια τα οποία προέρχονται από χρήστες των οποίων τα στοιχεία δεν είναι ευκρινώς αναγνωρίσιμα και περιέχουν προσβλητικές εκφράσεις ή αφήνουν υπονοούμενα θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.
Η ουσία της παρέμβασης του καθένα πρέπει να αφορά γεγονότα ή καταστάσεις και όχι πρόσωπα.