Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΔΩ

Να λοιπον που θα παρουμε και τα χρηματα απο ΤΟΝ ΟΤΕ εστω και με τον γνωστο τροπο που θα μας τα δωσουν.Γνωστος ειναι και ο τροπος που θα τα παρουμε και οφειλεται στη δυναμικη πρωτοβουλια των εκπροσωπων μας στην ΠΟΕΠΠΠ .

Σε ολους πλεον ειναι γνωστο τι συνεβη αυτες τις μερες και κυριως το ποσο μικροι φανηκαν ορισμενοι εκπροσωποι μας να σταθουν στο υψος των περιστασεων και να τιμησουν την εμπιστοσυνη των συναδελφων που τους ψηφισαν.Οχι απλα φανηκαν αναξιοι αυτης της εμπιστοσυνης που την λεκιασαν ανεξιτηλα αλλα και ανικανοι να τηρησουν την προσωπικη τους δεσμευση να συμμετεχουν σε αυτη την κινηση.Ειναι υπολογοι απεναντι σε ολους και στην συνειδηση τους αν φυσικα διαθετουν απο αυτην.Ο κλαδος χρειαζεται την ενοτητα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο αυτη που εχει σημερα και πρεπει να προχωρησει ενωμενος.Πρωτα ομως πρεπει να γινει μια σταση εδω,και μετα να συνεχισει.Μια σταση να κατεβουν οσοι δεν μπορουν οσοι ζαλιζονται στις στροφες γιατι το ταξιδι ειναι δυσκολο.Κυριοι και κυριες της ΠΟΕΠΠΠ που αθετησατε την δικη σας αποφαση που παραβηκατε τον λογο και την δεσμευση σας εχετε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

Δεν ειστε ο,τι καλυτερο, δεν κανετε για την βιτρινα,ειστε για πισω για να κρυφτειτε και οχι για μπροστα και να φαινεστε.Εχουν υπαρξει δειλοι και τρομαγμενοι στρατιωτες σε ολες τις μαχες και θα εξακολουθησουν να υπαρχουν,ομως ηγετες φοβιτσιαρηδες και λιποψυχοι δεν παρουσιαστηκαν ποτε.Ετσι λοιπον εκ των πραγματων και νωρις -νωρις ειιστε αναγκασμενοι να αποδεχτειτε το αυτονοητο και να δεχτειτε την παρακληση μας να παψετε του αξιωματος σας απο το επομενο Δ.Σ.

Ελπιζω να αντιλαμβανεστε πως αυτο δεν ειναι μια προσωπικη παρακληση που σας απευθυνω αλλα συνολικη απαιτηση ολων των συναδελφων που ντρεπονται για λογαριασμο σας.
Μπορει να μην εχετε την καρδια και την ψυχη να ακολουθησετε τα υπολοιπα παιδια της ΠΟΕΠΠΠ που την εχουν και την απεδειξαν,ελπιζω ομως να εχετε το μυαλο να καταλαβετε πως πρεπει πλεον να κατεβετε στην επομενη σταση απο μονοι σας χωρις να χρειαστει μομφη εναντιον σας και να εξιλεωθειτε απεναντι σε ολους τους συναδελφους,στα υπολοιπα μελη του συμβουλιου και στον ιδιο σας τον εαυτο.
Αν και εσεις πιστευετε οπως ολοι στην ενοτητα με την παραιτηση σας θα συμβαλλετε με τον καλυτερο τροπο σε αυτη την κατευθυνση.
Ουτε εχουμε,ουτε εχετε αλλη επιλογη πρεπει να το καταλαβετε καλα αυτο και περα απο εγωισμους να δωσετε με την σειρα σας την καλυτερη λυση σε αυτο το κρισιμο σημειο και αυτη δεν ειναι αλλη απο την πρωτη και πιο γενναια αποφαση για σας........ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !

Ετσι θα συμβαλλετε ουσιαστικα στο επομενο και δυσκολο βημα για την ενοτητα του κλαδου και θα εχετε εξιλεωθει στη σκεψη και στην καρδια του καθε πρακτορα.

Αν τα γραφομενα μου μπορουν να θεωρηθουν απο καποιον ή καποιους μονο σαν προσωπικες θεσεις και εκτιμησεις που δεν εκφραζουν την πλειονοτητα των συναδελφων,παρακαλω πολυ οποιον εχει αντιθετη αποψη να την καταθεσει.

80 γραψτε το σχολιο σας:

"...Ουτε εχουμε,ουτε εχετε αλλη επιλογη πρεπει να το καταλαβετε καλα αυτο και περα απο εγωισμους να δωσετε με την σειρα σας την καλυτερη λυση σε αυτο το κρισιμο σημειο και αυτη δεν ειναι αλλη απο την πρωτη και πιο γενναια αποφαση για σας........ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ..."

Έτσι. Πρέπει επιτέλους να μπει μια τάξη.

Δε φτάνει να είναι ΕΝΩΜΕΝΗ η ΠΟΕΠΠΠ, πρέπει να το ΔΕΙΧΝΕΙ κιόλας.

Ευτυχώς για τους πράκτορες, οι... Καίσαρες είναι ΟΛΙΓΟΙ.

Και ηθικά... ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ.

είναι δυνατόν εκ του ασφαλούς να κατηγορείτε εκλεγμένους συναδέλφους; Τι έκαναν στο κάτω κάτω; Ο ένας είχε πολλές εξαργυρώσεις, ή άλλη ξέχασε, ο τρίτος μπερδεύτηκε.....
εξ άλλου την απόφαση ομοφωνα την πήρανε και οι 15

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!ΑΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 15 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΛ....ΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΗΦΟΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ .ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ετσι ακριβως!
Αυτη η ξευτιλα δειχνει ξεκαθαρα ποιοι κρυβονται και ποσο λιγοι ειναι για να στεκονται επικεφαλης ενος κλαδου. Δικαιολογιες τελος και οσοι μεσα απο δικαιολογιες προσπαθησουν να κουκουλωσουν την πραξη τους το μονο που θα πετυχουν ειναι απο μικροι να δειξουν πιο τιποτενιοι στα ματια ολων των συναδελφων.
Τερμα τα αστεια δειλοι και μικροπρεπεις η ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.
ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ.

Τελος οι πιστωτικοι εκπροσωποι οι δειλοι οι ξεχασιαρηδες οι παρτακηδες αυτοι που δεν εχουν τα κακαλα να τηρησουν οσα οι ιδιοι υποσχονται δεν δικαιουνται να ζητανε τιποτα απο κανεναν συναδελφο πλεον.
Συμφωνω με τον συναδελφο και συνηπογραφω πως η αναρτηση δεν ειναι προσωπικη και εκφραζει οχι μονο την πλειοψηφια αλλα το συνολο των πρακτορων.
Αυτοι οι εκπροσωποι ανηκουν στο παρελθον ο κλαδος με αυτους μονο πισω θα βαδισει και προσωπικα δεν ειμαι διατεθειμενη να σεβαστω καμμια αποφαση της ΠΟΕΠΠΠΠ στο μελλον που θα παρθει με την παραμονη τους για μενα αυτοι ουτε εκπροσωποι ειναι και ντρεπομαι που ειναι συναδελφοι μου

Θέλω να καταθέσω την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ μου με τις θέσεις του Λάκη.
Ήρθε η ώρα να δούμε ποιος από τους 6 έχει αλυσοδεθεί με την καρέκλα και ποιος πραγματικά θέλει να προσφέρει στον κλάδο. Γιατί η ύστατη πράξη της αποχώρησης αυτό καταδεικνύει. Την γενναιότητα να αναγνωρίσει κάποιος το λάθος του και να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί.
Κυρίες και κύριοι αποδείξατε ότι δεν μπορείτε να προσφέρετε στο προσκήνιο. Αποτραβηχτείτε λοιπόν στο παρασκήνιο γιατί εκεί μπορεί να προσφέρετε περισσότερο.

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_190129381037428&ap=1

όσοι είστε αγανακτισμένοι μπορείτε να συμμετέχετε στην εκτίμηση της κατάστασης και τον προσδιορισμό των στόχων όλων μας.
Μέσα από μία απόλυτα δημοκρατική συνεργασία.
Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο.
Με τον συνδικαλισμό δίχως ενεργούς πράκτορες πάμε στον πάτο, ενεργός πράκτορας είναι ο ανήσυχος που κινήται σε θετική κατεύθυνση και είναι διαθετημένος να συνεργαστεί ακόμη και με αυτούς που δε γουστάρει για το γενικό καλό.

Οργανωμένο σχεδιο βρωμαει εδω περα και θα αποκαλυφθείτε συντομα και οι επωνυμοι και οι ανωνυμοι που νομιζετε οτι θα παιξετε με τον κλαδο με τα κατευθυνομενα σιτες.
Αυτο που ετοιμαζετε μερες τωρα εχει κοντα ποδαρια κυριοι κριτες.
Σας βλεπουν και σας παρακολουθουν εκλεγμενους και μη.
Με τα βρωμικα παιχνιδια της υποκρισιας και του τεχνητου ηρωισμου θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα και αν τολμουν οι θιγμενοι του ΔΣ ας θεσουν θεμα παραιτησης των 5 στο επομενο ΔΣ.
Θα τα πουμε και απο την καλη και απο την αναποδη.

Οργανωμένο σχεδιο βρωμαει εδω περα και θα αποκαλυφθείτε συντομα και οι επωνυμοι και οι ανωνυμοι που νομιζετε οτι θα παιξετε με τον κλαδο με τα κατευθυνομενα σιτες.
Αυτο που ετοιμαζετε μερες τωρα εχει κοντα ποδαρια κυριοι κριτες.
Σας βλεπουν και σας παρακολουθουν εκλεγμενους και μη.
Με τα βρωμικα παιχνιδια της υποκρισιας και του τεχνητου ηρωισμου θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα και αν τολμουν οι θιγμενοι του ΔΣ ας θεσουν θεμα παραιτησης των 5 στο επομενο ΔΣ.
Θα τα πουμε και απο την καλη και απο την αναποδη

-----------------------------------------

Μπορουσες με πολυ λιγοτερες λεξεις να γραψεις οτι εισαι ενας απο τους πεντε.

Ντροπη σου.

Προφανως οι αληθειες δεν αρεσουν σε καποιους να τις ακουνε.Αλλα επιτελους το τοπιο αρχισε να ξεκαθαριζει οι πρακτορες ξυπνησαν και ειμαστε ολοι με τη θεση του λακη .Οταν αρχισουν τα δυσκολα αρχιζουν τα οργανωμενα σχεδια και και και και οι εκβιασμοι.Απο μονοι σας επρεπε να το κανετε χωρις να σας το ζητησει κανεις.Μονο ετσι θα καταφερουμε τα καλυτερα για αυτον τον κλαδο με ξεκαθαρα τοπια.

Κακε Λυκε ερχεται η σειρα σου μου θα μου πεις και ντροπη μου.
Ντροπη δικη σας που οργανωνετε μυστικα τη διαλυση της ομοσπονδιας.
Θα σας παρει και θα σας σηκωσει ολους.
Ντροπη σε εσας που σας πιστεψανε οι πρακτορες και σας διαβαζουν και σας ακουν ως ανεξαρτητους.
Την προδοσια πολλοι αγαπησαν, τον προδοτη κανεις.

Ανώνυμε που βλέπεις σχέδιο ανατροπής, εσύ πως κρίνεις την πράξη των 5;
Ήταν προς την σωστή κατεύθυνση;
Ήταν ένα τυχαίο-άτυχο γεγονός;

Αν θέλεις τοποθετήσου και επί τούτου.

Το σχολιο μου ειναι επωνυμο.Σεβομαι καθε ανωνυμια γιατι πιστευω πως δεν εχουν σημασια τα προσωπα αλλα οι σκεψεις και οι αποψεις.Ομως εδω το θεμα ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ και οποιαδηποτε αντιθετη σκεψη εκφραζεται μεσα απο ανωνυμιες τοσο περισσοτερο επιβαρυνει και ενοχοποιει τους θιγομενους.Αν θελετε να τα πουμε απο την καλη πολυ ευχαριστως υπαρχει χωρος σε καθε σκεψη να εκφραστει.
Αναποδα αυτα δεν λεγονται μονο αντρικια και στα ισια!

Ανωνυμε η προσπαθεια αυτη δεν ειναι προσπαθεια ανατροπης,αλλα ενισχυσης της ομοσπονδιας μας.

Τα εννια παλικαρια,οσο και αν το θες δεν θα χρεωθουν την υποπτη συμπεριφορα των πεντε.

Μηπως θα μπορουσες εσυ να μας πεις,αν δεν εισαι ενας απο τους πεντε,πως θα χαρακτηριζεις την συμπεριφορα τους;

ΥΓ
Μην τα βαζεις με Λυκους.

Ασφαλώς και ο Λάκης έχει δίκιο.Όταν βάζει κάποιος υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει ένα σύνολο 5000 οικογενειών και αυτοί το εμπιστεύονται τον τιμούν και τον εκλέγουν,τότε οφείλει να ενεργεί απαλλαγμένος από συμφέροντα,ανταλλάγματα και άλλου είδους "υποχρεώσεις"....
Ενωμένη η ΠΟΕΠΠΠ και ενωμένοι οι πράκτορες λέμε συνέχεια και από την πρώτη φορά που χρειάστηκε να ενεργήσουν το 1/3 να κάνει πίσω δεν είναι ό,τι καλύτερο.Αφού λοιπόν για τους δικούς τους λόγους κωλύονται να ακολουθούν και να ενεργούν σύμφωνα με τις αποφάσεις,τότε δεν πειράζει ας φύγουν από τη δύσκολη θέση...
Υπάρχει άραγε κανείς που να τον πείθουν αυτές οι δικαιολογίες που επικαλούνται;


Και μη σας ξεγελάει το ψευδώνυμο....όλα έχουν όρια,ακόμη και η υπομονή των πρακτόρων...

Για μένα τίθεται θέμα για 6 και όχι για πέντε.
Έπρεπε και ο πρόεδρος να βρει τρόπο να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.
Η δικαιολογία που προέταξαν οι δικηγόροι για μένα είναι ΛΙΓΗ. Έχω εξηγήσει τους λόγους σε άλλο σχόλιο.
Οι 6 λοιπόν φίλε ανώνυμε ειναι εκτός ποεπππ.
Αθέτησαν το λόγο τους για ένα ευτελές θέμα. Έδειξαν ότι είναι δειλοί.
Πώς να τους εμπιστευτώ στα σοβαρά που μας περιμένουν;
Θέλω λοιπόν να εξαφανιστούν και οι 6.
Σήμερα.
Ή μάλλον χθες. Γιατί σήμερα μπορεί να κάνουν και άλλη ζημιά.
Αυτό είναι το σχέδιό μου φίλε μου.
Τώρα αν κάποιος από τους 9 δείξει ανάλογη συμπεριφορά θα μπει και αυτός στο σχέδιό μου.
Όσο για τα κατευθυνόμενα νομίζω ότι πρώτος εσύ ξέρεις ότι μαριονέτα δεν υπήρξα ποτέ.
Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω παραπάνω.
Είναι ανάξιο αναφοράς αυτό σου το σχόλιο.
Με αναγκάζεις λοιπόν φίλε μου να συμφωνήσω με τον κακό λύκο ότι είσαι ενας από τους 5.
Αν δεν είσαι η κ. Σουλιμέτση, κρίμα τα παντελόνια που φοράς.

Ενας ρε !ενας επωνυμα να μου πει που εχω λαθος, ενας οχι παραπανω , οπως εχω κατα το παρελθον δηλωσει μου αρεσει να μου λενε τα λαθη μου .....διορθωνομαι.
Υ.Γ και καμμια αναμιξη δεν εχει κανεις σε οσα ενυπογραφα υποστηριζω.
Τα υποστηριζω και τα στηριζω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,οπως απο την πρωτη μερα στηριξα ξεκαθαρα ΟΛΗ την νεα ΠΟΕΠΠΠ σεβομενος και αντιλαμβανομενος το δυσκολο εργο που εχουν μπροστα τους.
Αν σημερα δεν ειμαι διατεθειμενος να συνεχιζω να την στηριζω ΟΛΗ οπως ξεκινησα.....η ευθυνη ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.
Εγω δεν αλλαξα ,αλλοι αλλαξανε πορεια.

Αντι να λετε μπραβο σε αυτο το site που ξεκαθαρα εκφραζει με τον καλυτερο τροπο τον πρακτορα πισω απο τον παγκο του εχετε το θρασσος να μιλατε για κατευθυνομενα σχεδια?
Δεν ειστε απλα δειλοι ειστε θρασυδειλοι πισω απο την ανωνυμια σας και συκοφαντες.
Ποιος απλος πρακτορας θα δεχτει την κυρια Σουλιμετση και τον κυριο Φαργκανη με τις αστειες δικαιολογιες τους να συνεχισουν να τους εκπροσωπουν;
Ποιος θα δεχτει και τους υπολοιπους θρασυδειλους που βλεπουν πως καθε δικαιολογια ειναι γελοια και κρυβονται σε μια γωνια μουγκοι;
ΤΕΡΜΑ ! πλεον η ΠΟΕΠΠΠΠ για μενα απαρτιζεται απο 9 μελη!

Είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να είναι δειλός. Όσο δειλός επιθυμεί. Εφόσον όμως είναι δειλός, δεν δικαιούται να θέλει να ηγείται ενός κλάδου. Δεν δικαιούται άλλα να αποφασίζει και άλλα να πράττει.

Και όταν αυτή του η δειλία και ανακολουθία αποκαλύπτεται, τότε, αν έχει έστω και λίγη τσίπα, παραιτείται. Αν δεν έχει ούτε τσίπα, τότε αποκαλείται "ξετσίπωτος".

προταση οποιοι δεν συμμετεχουν στης διεκδικησεις να μην καρπωνονται τα αποτελεσματα..γιατι απαξιωνεται το χιλιαρικο γατακια(τσιπα δεν υπαρχει ουτως η αλλως γιατι αν ειχατε θα ειχατε παραιτηθει)....αμα εχετε αντερα βγειτε στον κλαδο και πειτε οτι εσεις δεν θελετε το αυτονοητο το χιλιαρικο σε τετοιες δυσκολες εποχες το λιγοτερο θα φατε γιαουρτακι προβειο με πετσα...

ειπε ο γιαδαρος τον πετεινο κεφαλα
ομοσπονδια που λειτουργει με το σκεπτικο των 5 δεν ειναι ανεκτη.
οι υπολοιποι κρινονται μερα με την ημερα.Τα λαθη συγχωρουνται η αθετηση αποφασεων δσ ομως δεν ειναι λαθος

ο ανωνυμος απειλει κιολας

Η ακτονογραφια του κειμενου του ανωνυμου,δειχνει πεντακαθαρα ποιος ειναι,αρνακια...

το μηνυμα του αρθρου του λακη, το οποιο συνοψιζει σε δυο γραμμες ο πετραν ειναι νομιζω η εκφραση της πλειοψηφιας των πρακτορων.
κυριοι, ειμαστε πλεον αγανακτισμενοι και δεν μπορουμε να ανεχθουμε τετοιου ειδους συμπεριφορα.
και ειδικα απ΄αυτους που θά ΄πρεπε να ειναι οι πρωτοι που θα ριχνονται στη φωτια.
δυστυχως ομως αποδεικνυεται περιτρανα οτι για καποιους ο συνδικαλισμος ειναι ενασχοληση με τα κοινα ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, ειναι κοινως ΧΟΜΠΥ.
η αδυναμια τους να αντιληφθουν τις συνεπειες της διαφοροποιησης τους απο την εκτελεση της με 15-0 αποφασης τους, συνεπειες για τον κλαδο που βγαινει μετα απο μια πυρρειο νικη σαφως πληγωμενος σε επιπεδο δ.σ.τουλαχιστον, και σαφεστατα πληγωμενος ηθικα, αυτη λοιπον η αδυναμια τους , τους καθιστα ΛΙΓΟΥΣ για τη θεση που κατεχουν στο ανωτερο σνδικ. οργανο του κλαδου.
και δε μπορω , θα πω και την κακια μου.
ολως τυχαιως οι 5 πιστωτικοξεχασμενοι, ειναι απ΄αυτους που δεν ελαβαν αξιωμα μετα την παροχη ψηφου εμπιστοσυνης στον Τοπτσιδη. Αν λοιπον υποθεσω οτι για ορισμενους το αγωνιστικο φρονημα ειναι αμεσα εξαρτωμενο απο την οποια αντιπαροχη ,
τοτε δεν εχουμε καμια τυχη σαν κλαδος στα δυσκολα που ερχονται.
οσο για τους ανωνυμους νοσταλγους του παρελθοντος, που με τις απειλες τους ναναι καλα μας κανουν και γελαμε και λιγακι, ενα μονο πραγμα εχω να πω. τοσα χρονια ενα και μονο αξιωμα τους αξιζε δικαιωματικα.Να ειναι ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ των καρχαριων που θελουν να χειραγωγουν τον κλαδο.

Επειδή,
α)από τα blog εντέχνως αποσιωποιείται η λιποταξία των 6,
β) η συντριπτική πλειοψηφία των πρακτόρων δεν ενημερώνεται ηλεκτρονικά,
γ) το θράσος περισσεύει και ίσως δούμε και θριαμβευτική ανακοίνωση της ΠΟΕΠΠΠ,

προτείνω

να προσυπογράψουμε το κείμενο του Λάκη και να αποσταλεί στον ειδικό Τύπο (12Χ κλπ.)


Απιδόπουλος Αναστάσιος

ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΘΕΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ!
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΟΧΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Συμφωνω με το Τάσο
η πλειοψηφία δεν γνωρίζει τι έγινε

Συμφωνω με τα σχολια του συναδελφου παναγιωτη πως ειναι αδυνατον να συμμετεχουν πλεον στις αποφασεις του κλαδου οσοι αδυνατουν να συμμετεχουν στις δικες τους αποφασεις,ειναι κατι που δεν γινεται,οπως συμφωνω στο σχολιου του συναδελφου τασου απιδοπουλου πως με εντεχνο τροπο τα αλλα μπλοκς αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι να τοποθετηθουν σε αυτο το κρισιμο θεμα λες και θεωρουν πως μπορουμε να συνεχισουμε ετσι το δρομο μας.
Ειστε γελασμενοι ολοι οσοι νομιζετε πως ετσι μπορουμε να κανουμε εστω και ενα βημα προς τα εμπρος.Οπως πολυ σωστα επισημαινεται στην αναρτηση πρωτα θα γινει η σταση να κατεβουν οι τζαμπα μαγκες και μετα θα συνεχισουμε.Περιμενω να ακουσω μια τοποθετηση απο καθε μελος της ποεπππ οποια σταση και αν τηρει αν και προσωπικα δεν ειμαι διατεθειμενος να ανεχτω τιποτα αλλο εκτος της παραιτησης των υπευθυνων,οπως δεν ειμαι διατεθειμενος να δεχομαι και οσους μεχρι τωρα τους καλυπτουν.

μια μερα λειψαμε λογω ΕΕΕ και το κανατε μπαχαλο....:)

δεν σας αρεσουν οι αληθειες ε;;;;
φιμωνετε την αληθεια

τι παιχνιδι παιζετε ρεεεεεεεε;;;;;;

οταν μιλατε για πραγματα που αφορουν τα συνδικαλιστικα μας οργανα χωρις να λετε το ονομα σας και να αφηνετε υπονοουμενα για αυτα θα εχετε και τις αναλογες κυρωσεις , δεν ειμαστε ξεφραγκο αμπελι

μαλλον εσυ παιζεις παιχνιδακια.

και μαλιστα δε τα διαβαζεις και καλα αυτα που σου γραψανε να πεις.

χαρη σου καναμε ανωνυμε.....

θα ειχες εκτεθει ανεπανορθωτα.


εμεις μιλαμε για τα γεγονοτα και εσυ μας λες για κουτσομπολια και παρασκηνια.

να τα γραφεις αλλου τα κουτσομπολια,δε μας ενδιαφερουν.

Διαμαρτυρομαι για τη συμπεριφορα σας και ιδιαιτερα του πετραν.

ρωτησα γιατι η υποκρισια που ενω διαμαρτηροσασταν για τα μπαν στον κοστι στο βολοσμπετ, ριχνατε τοσα πολλα μπαν στο τσατ με τη δικαιολογια του κουτσομπολιου, και εφαγα και εγω μπαν μολις τωρα.
εμεις που δεν ξερουμε θελουμε να μαθουμε και οχι να τα λετε μεταξυ σας.

ντρεπομαι πολυ αυτη τη στιγμη που νομιζα πως υπαρχει καποιος σεβασμος.
ουτε να σας ξαναδω δεν θελω.
δεν ειμαστε ολοι προβοκατορες οπως λετε μερικοι.
Ντροπη σας.

Δεσποινα.

για μας προτευων ειναι η ΔΟΥΛΕΙΑ μας και θελουμε να βρουμε τροπους και λυσεις, αν σας ενδιαφερουν τα κουτσομπολια το τι λεγεται απο εναν ανωνυμο για τα συνδικαλιστικα μας οργανα υπαρχουν και αλλα sites , εμας μας ενδιαφερει η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ , αντιο σας

Δικαιολογιες αστειες που μονο φιμωση δειχνουν και συγκαληψη
Ντροπη σας

δικιο εχεις ,γιατι ησουν κοσμια και δεν εβρισες κανεναν.

απλως επεσες πανω στην ενταση .

συγκαληψη ομως γιατι;

ισα ,ισα μεις τα βγαλαμε ολα στη φορα.

εξουσια ηθελες πετραν;
και σε υποστηριξαμε στο βολος οταν σε κανανε βαν αλλα το μονο που ηθελες ηταν να κανεις εσυ τα βαν
θα ελεγα να ντρεπεσαι αλλα δεν ντρεπεσαι με τιποτα

τι βγαλατε στη φορα;
δεν αφησατε να ακουστει και διαφοετικη αποψη απο τα φιλαρακια σας

πες μας τι κρυψαμε,γιατι μιλησες για συγκαληψη και γραψε επισης και την διαφορετικη σου αποψη.

Αυτοί οι 5 δεν πρόκειται να παραιτηθούν.Αυτοί όμως που τους εξέλεξαν μπορούν να τούς παραιτήσουν μέσα απο τα συνδικαλιστικά τους οργανα.Αν δεν το κάνουν θα έχουν την ίδια ευθύνη.

εμεις αναδυκνιουμε τα γεγονοτα οπως εχουν και ακομα δεν ειδατε τιποτα , η αληθεια ειναι το νουμερο ενα και τα πραγματα οπως εχουν και αν γιναν καποια λαθη ειναι γιατι ειμαστε απειροι στον τομεα αυτο

Παραμυθια για μικρα παιδια. Αποκλειετε καθε διαφορετικη αποψη για να συγκαλυψετε τα ψεματα των μελων του δσ που ειναι φιλαρακια σας.
Κοροιδευετε τους πρακτορες με δηθεν αντικειμενικοτητα και στα δυσκολα φιμωνετε τους πραγματικους αγωνιστες που λενε μονο την αληθεια και κοιτουν καταματα τους πρακτορες στα ματια
κλειστο κλαμπ ειστε μονο για φιλους μελη χωρις να δινετε σημασια στους πρακτορες αλλα στις καρεκλες σας

μαλιστα.

ποιες καρεκλες;

μπορεις να γραψεις την διαφορετικη σου αποψη.

σου ζητησα συγνωμη για το περιστατικο.

μπορεις να γραψεις ολη την αληθεια.

ακουμε

αναδυκνυετε οπως τα θελετε να τα παρουσιασετε για να εξυπηρετησετε τους σκοπους σας με σχεδιο και πολυ υπομονη και μπροσταρη τον υποκριτη τον πετραν
με τα βαν δεν αποκαλυπτετε κυριοι συγκαλυπτετε

εσυ μου εκανες βαν και μου ζητας συγνωμη;
τι κανετε τον καλο τον κακο και τον ασχημο;
μας δουλευετε;

οι αγωνιστες εχουν και ονοματα αν θελετε να χαλασετε κατι που φτιαχτηκε με μερακι για αναζητηση λυσεων στην δουλεια μας ειστε γελασμενοι δεν μας ενδιαφερουν τα κουτσομπολια αλλα τα γεγονοτα απο οτι φενεται αρχιζεται να μας φοβαστε και ακομα ειναι η αρχη , δεν περνουμε το μερος κανενος οποιος θελει μπορει ελευθερα να γραφει οτι θελει αλλα αν μιλαει ανωνυμα για κουτσομπολια μελων της ποεπππ και να μην μιλαει με γεγονοτα οπως οτι ειμαστε με το ενα ποδι στο γκρεμο . θελουμε δουλεια και οχι να μας κοιμηζεται με τα κουτσομπολια σας και αν δεν ειναι μπορειτε με το ονομα σας να τα πειτε ελευθερα . ευχαριστουμε πολυ

Ανώνυμος είπε...

εσυ μου εκανες βαν και μου ζητας συγνωμη;
τι κανετε τον καλο τον κακο και τον ασχημο;
μας δουλευετε;

το μελος Jojos δεν εκανε κανενα μπαν ψευδεστε κυριε ανωνυμε

την αληθεια θα τη μαθουν οι πρακτορες απο αλλου και οταν πρεπει γιατι αρκετα με τα ψεματα και τη κοροιδια των καινουργιων μμε που καπηλευονται τους πρακτορες με το μανδια της ενημερωσης
σαν το μεγκα θα καταντησετε και θα σας φτυσουν ολοι οταν καταλαβουν τα στημενα αρθρα και τις ψευτικες κατηγοριες

αναδυκνυετε οπως τα θελετε να τα παρουσιασετε για να εξυπηρετησετε τους σκοπους σας με σχεδιο και πολυ υπομονη και μπροσταρη τον υποκριτη τον πετραν
με τα βαν δεν αποκαλυπτετε κυριοι συγκαλυπτετε

----------------------------------------

εχετε πολυ πλακα τελικα που σαν ανωνυμος που μπορειτε να λετε οτι θελετε για να εξυπηρετιτε τα δικα σας συμφεροντα μαλον. τερμα στην υποκρισια και στην μεταφορα της κουβεντας στα κουτσομπολια , εδω μιλαμε για τα προβλημα που απασχολουν τους πρακτορες και ειναι η δουλεια αγαπητε ανωνυμε και οχι το πως να κανουμε ΟΕ καλο σας βραδυ.....

αφηστε το δηθεν ευγενικο στυλακι σας το πραγματικο προσωπο το δειξατε με τα βαν στις αποψεις που δεν σας αρεσουν να ακουγονται που θα ακουγονται οσα σβησιματα και βαν αν μου κανετε στα οργανα οταν και εαν προκληθουμε να απαντησουμε

εσυ μου εκανες βαν και μου ζητας συγνωμη;
τι κανετε τον καλο τον κακο και τον ασχημο;
μας δουλευετε
...............................................
σου ζητησε συγνωμη γιατι παιζει τον ρολο του καλου,εγω σε δουλευω που παιζω τον ασχημο ενω δεν ειμαι !

ειναι το μοναδικο site που δεν εχει κανενα συμφερον και γραφει αρθρα με ονοματεπονυμο και δεν μεταφερει ειδησεις απο διαφορα ειδησιογραφικα sites , λεει για τις αγωνιες του πρακτορα πραγμα που δεν σας ενδιαφερει

αφηστε το δηθεν ευγενικο στυλακι σας το πραγματικο προσωπο το δειξατε με τα βαν στις αποψεις που δεν σας αρεσουν να ακουγονται που θα ακουγονται οσα σβησιματα και βαν αν μου κανετε στα οργανα οταν και εαν προκληθουμε να απαντησουμε
----------------------------------------

θα ειναι χαρα μας να τα πειτε η ακομα να μας στειλετε και ενα αρθρο , τοσο πολυ φοβαστε για το ονομα σας αγαπητε ανωνυμε ;;
εγω ξερω καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται και δεν κρυβεται

μπορεις ανετα να γραψεις ποιος παρηγγειλε τα αρθρα,γιατι υποστηριζεις οτι θα καταντησουμε σαν το μεγκα.

αρθρα για τη συγκεντρωση στις πλατειες ,για τον αντικαπνιστικο νομο,για τα καινουργια παιχνιδια,για τα οικονομικα στοιχεια της οπαπ,δε νομιζω οτι συκοφαντουν κανεναν.

επισης αυτο που εγραψε ο λακης σημερα εκφραζει πολλους συναδελφους.

σου δινω την ευκαιρια λοιπον και ανωνυμα να μας ξεσκεπασεις και να πεις ποιου και τι εξυπηρετουμε.

απο τη στιγμη που δεν γραφεις επωνυμα σου ειναι πολυ ευκολο.

ευχαριστουμε

ολα τα σιτες το ιδιο θελετε να διαλυσετε το συνδικαλισμο και να τον κανετε του πληκτρολογιου με προφασεις ενημερωσης

επισης αυτος που φιμωνεται δε συνιθεζεται να κανει καμμια 100 σχολια στη συνεχεια.

λα τα σιτες το ιδιο θελετε να διαλυσετε το συνδικαλισμο και να τον κανετε του πληκτρολογιου με προφασεις ενημερωσης

---------------------------------

επειδη δεν εχετε δει τα αρθρα στο site σας προτρεπω να τα ριξετε μια ματια και μετα να βγαλετε γνωμη , επειδη μαλον κοιμαστε τον υπνο του δικαιου και πρεπει να δειτε και περα απο τον συνδικαλισμο οτι υπαρχουν πρακτορες που αγωνιουν για το τι τους ξημερωνει και οχι για το τι ΜΠΟΡΕΙ να υποθηκε καπου απο καποιον χωρις να γνωριζουμε ποιος ειναι αυτος που μας τα μεταφερει αυτα . κοιταξτε τους συναδελφους σας και τις αγωνιες που εχουν και πριν με πειτε γραφικο και λαικιστη σας λεω να δειτε την αληθεια καταματα .

για τα ματια του κοσμου για να κοροιδεψετε τους απλους πρακτορες

αφηστε τον πληθηντικο τωρα στο τσατ βριζατε και εδω μιλατε στο πληθηντικο τοσο διπροσωποι ειστε;

γιατι αποκαλυψαμε τους λογους που ζητατε παραιτηση; για να βγουνε τα φιλαρακια σας;

δεν κοροιδευουμε κανενα γιατι δεν ειμαστε συνδικαλιστες και ουτε μπορουμε να γινουμε , ειμαστε ας το πουμε αντιπρωσοποι πρακτορα , δεν εχουμε βλεψεις παρα μονο την αγωνια για να εχουμε δουλεια , οχι το τι εγινε ενα βραδυ που εβρεχε στην ποεπππ . ξυπνηστε δεν εχετε εχθρους , αν ειστε σωστοι θα ειμαστε μαζι σας , αλλωστε αν δειτε 2 αρθρα αυτο λεγαν μεχρι που εγινε αυτο που εγινε

γιατι αποκαλυψαμε τους λογους που ζητατε παραιτηση; για να βγουνε τα φιλαρακια σας;

---------------------------------------

καταρχην ειναι αρθρο με ονοματεπονυμο και οποιος θελει μπορει να μας στειλει ενα δικο του αρθρο δεν θα το αρνηθουμε απο κανεναν , απο εκει και περα ομως η πραξη του να μην πειθαρχησουν σε μια αποφαση δσ ποεπππ δεν ειναι και οτι το καλυτερο

Το μόνο σχόλιο που έγραψα ήταν στις 9:29, και αυτό που γραφω τωρα.

Αν η συγνωμη πηγαινε σε εμενα, σας την επιστρεφω πισω αμεσως. Ειμαι γυναικα και ειμαι περηφανη γι'αυτο.Δεν ανεχομαι να μου συμπεριφερονται με τετοιο τροπο.ησασταν παρων κ.jojos και δεν κανατε τιποτα γι'αυτη την απαραδεκτη συμπεριφορα.

δεν μιλησα εγω για συγκαλυψη.δεν γνωριζω πως να αλλαξω το ονομα μου στα σχολια.
Για υποκρισια και ελλειψη σοβαροτητας μιλησα. και δεν θελει καμια πειρα στο να εισαι σοβαρος.
Η διαχειρηση του βολος που φωναζατε μερικοι απο τους παροντες στο τσατ,ειναι απειρως καλυτερη και σοβαρη.ποτε δεν εχω δει τετοιο κομπλεξ και δεν το περιμενα απο σας για να ειμαι και ειλικρινης.
καποια φορα πρεπει ο κλαδος μας να γινει ενωμενος και οχι με τη μορφη παρεας που λειτουργησατε.ποτε δεν θα παμε μπροστα ετσι.

και παλι και για τελευταια φορα ντροπη σας.
Δεσποινα.

http://praktoreiotyxeron.blogspot.com/2011/05/blog-post_27.html

τοτε ειμασταν καλοι και τωρα προδοτες και να ντρεπομαστε ;;

οχι αγαπητε μου αν κανεις ΣΩΣΤΑ αυτο που θελει η βαση θα ειμαι μαζι σου και θα προστατεψω με ολες μου τις δυναμεις αλλα οταν δεν πειθαρχεις σε μια αποφαση δσ ποεπππ με 15-0 θα την ακουσεις και λιγο για να μην ξαναγινει στο μελλον......

κυρια δεσποινα το τι εκανε το μελος για σας δεν μπορειται να το ξερετε γιατι δεν εισασταν εκει ειχατε φαει ban , ντροπη σε σας που θελετε με τα ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ να βγαλουν λαθος συμπαιρασματα απο αυτο και μονο το ΨΕΜΑ ΣΑΣ καταλαβαινω πολλα .

Ελπίζω αυτή η άτυχη στιγμή να μην επαναληφθεί.

Πραγματικά επειδή ξέρω τα παιδιά είμαι σίγουρος ότι ήταν μια κακή στιγμή που λόγω της αγανάκτησης για την κάθετη πτώση της δουλειάς μας και σε συνδυασμό με την απειρία διαχείρισης τέτοιων καταστάσεων έγινε ότι έγινε. Κάθε αρχή και δύσκολη.

ζητω συγνωμη απο ολους τους συναδελφους οπως καταλαβαινετε η αληθεια παντα βρισκει εμποδια εμεις θα συνεχισουμε με αυτο το μερακι να δεχομαστε αρθρα απο ολους τους συναδελφους και να βγαζουμε εξω την αληθεια που θελει ο απλος πρακτορας να ξερετε πως δεν ειστε μονοι .

min akoyte kanena synexiste tin kalh doyleia poy kanete , ayta poy diabazo edo mesa katalabaino polla , mono prosekste min sas faei to filotimo

τι να κανουμε,λειτουγουμε λιγο διαφορετικα δεσποπινα.

ο καθενας εχει την δικη του αποψη και απλως συνηπαρχουμε γιατι μοιραζομαστε τις ιδιες αγωνιες.δεν υπαρχει κοινη γραμμη.

επισης δεν ειμαι διαχειριστης.

με το μπαν διαφωνησαμε οι περισσοτεροι.

αλλα ηταν απλως ενα μπαν στο τσατ.

εδω δεν εχεις αποκλειστει.

τωρα αν υπαρχουν ξενοδοχεια με καλυτερα σερβις ,τι να κανουμε;

δεν κοντραριζομαστε με κανεναν.δε μπορουμε αλλωστε και αυτο φαινεται και απο την οργανωση της σελιδας.

δεν εχουμε μελη και επισης παρα πολλοι γραφουν ανωνυμα.

αλλα δεν θελουμε να κοντραριστουμε και με κανεναν.

τωρα για κομπλεξ δε μπορω να μιλησω.

τι να σου πω δηλαδη,οτι δεν θεωρω τον εαυτο μου κομπλεξικο;

και τι εγινε;θα το δεχτεις;

η να μιλησω εξ ονοματος των υπολοιπων;

μπορουν να το κανουν και μονοι τους.

μπορεις να συνεχισεις αυτο που δε σε αφησαν να τελειωσεις στο τσατ με μορφη σχολιου.

παρακαλω

Θα παρακαλουσα τον διαχειριστη να αφησει καθε σχολιο ελευθερο,οπως παρακαλω τον καθε φιλο που νοιωθει πικραμενος να εκτονωσει την πικρα του ελευθερα αρκει να μην βρισει.Δεν ηρθαμε εδω για να κανουμε καριερα σαν μεσο επιροης αλλα σαν καταφυγιο στον οποιονδηποτε θελει να εκφραστει και αυτο οφειλουμε πανω απο ολα να το σεβαστουμε.Αυτο που θελησαμε να πετυχουμε στο ραδιοφωνο θελησαμε να το περασουμε και στο πρακτορειο.
Μπορει να μην χωραμε και τα δυο καρπουζια,μπορει να μην εχουμε την εμπειρια ομως η προθεση μας δεν αλλαξε και παραμενουμε πιστοι στην προσπαθεια να μιλησουμε στην γλωσσα που μας ενωνει, στην αληθινη γλωσσα μιας παρεας απλων πρακτορων.
Αν φανει πως μεσα απο την προσπαθεια μας υπαρχει δολος , ειναι πανευκολο να ειμαστε εμεις αυτοι που πρωτοι θα παραιτηθουμε απο τα αξιωματα που δεν εχουμε και τις δαφνες που δεν διεκδικουμε.
Δεν ειμαστε εγωιστες , ουτε θα σωσουμε εμεις τον κλαδο με το ζορι.

Η πραξη των 5 ειναι απαραδεκτη και τελος.
Οι υπολοιποι περασαν την πρωτη εξεταση με επιτυχια.Κανενας δεν ειναι φιλαρακι κανενος.Για το ψωμι μας προκειται.Εαν ειναι ετσι ο συνδικαλισμος με τοσο παρασκηνιο που μονο καλο δεν κανει στον κλαδο καλυτερα να μην υπαρχει.Πως τολμανε μερικοι να λενε οτι οι αγωνιωδεις φωνες για μια προδοτικη πραξη θα διαλυσει τον συνδικαλισμο?Εχετε μπερδευτει και νομιζετε οτι ο συνδικαλισμος σας ταιζει και παλευετε για το ψωμακι σας η κυριολεκτικα σας ταιζει?

και ποια ειναι η αληθεια του ανωνυμου συκοφαντη που φιμωθηκε?Οτι ταχα μου υπηρχε συμφωνια απο την Δευτερα το πρωι αλλα οι 9 ηθελαν να το παιξουν τσαμπα ηρωες?Και που ειναι το χαρτι της συμφωνιας να το δουμε πρωτοκολλημενο στα εισερχομενα της ομοσπονδιας,που ειναι το μηνυμα στις μηχανες την Δευτερα και οχι την Τριτη?Το πηραν σπιτι τους οι 9?Καντε μας την χαρη δεν τρωμε κουτοχορτο.Και ποιοι ειναι οι 9 που δεν θα τολμησουν να σας εγκαλεσουν?Τι ειδους απειλη ειναι αυτη?

Η ωρα που γραφω αυτο προφανως φαινετε .Πριν γραψω διαβασα ολα τα σχολια συναδελφων.Η ωρα που γραφω ειναι 12 και εγω οπως και πολλοι αλλοι πιστευω δεν εχουμε την ηρεμια να παμε στα κρεβατια μας μετα απο μια μερα 13ωρων στα μαγαζια μας και κλεισιμο μαγαζιου 490ευρο.Τοσες ωρες δουλεια και βγαζεις ημερισια κινηση και τρελενεσαι και σκεφτεσε τι καθομαι και κανω ακομα εδω.Και διαβαζω εγωισμους και καταστροφες για την ποεπππ δε βλεπετε οτι ενας ενας δεν θα αντεχει και θα αναγκαστουμε ο καθενας οσα χρονια και να κουβαλαει σε αυτο το μαγαζι οτι θα κλεισει?δε βλεπετε οτι ειμαστε χειροτερα απο ποτε?δε βλεπετε οτι οι κυριοι και οι κυριες της ποεπππ ηταν υποχρεωμενοι αν ειναι ολα ενταξει να στηριξουν τον εαυτο τους και εμας?δεν βλεπουν και δε βλεπουμε οτι μας δινουν δυναμη απο τη μια και απο την αλλη τρωμε χαστουκια γιατι ο ενας ξεχαστηκε ο αλλος εκανε λαθος η αλλη δε προλαβε και δε ξερω γω τη εχει γινει στο τελος.Μπορω να βαλω τα παντα στο μυαλο μου οτι μπορει να εχουν γινει.ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕς ΕΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ 15-0.ΕΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ 9-6ΜΕΤΑ.ΕΣΕΙΣοι ιδιοι ρωτατε αν αυτοι οι 5000ανθρωποι αντεχουν ακομα να παιζουμε μαζι τους?γιατι πισω απο αυτους υπαρχουν και αλλοι πολλοι.Εγω λοιπον σαν μικρο πρακτορακι οπως σας τιμω και σας στηριζω εχω την απαιτηση να με σεβεστε και να με στηριζετε και εσεις γιατι βαρεθηκα τοσα χρονια να παιζετε τα παιχνιδια του οπαπ η του καθενος δεν ξερω.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ και κουραστηκα γιατι βλεπω οτι δεν υπαρχει μελλον και εμεις στη κοσμαρα μας με την υπομονη μας καιμολις αρχισουν μερικοι και διαβαζουν αληθειες αρχιζουν αλλα καταστροφες δολοπλοκιες .Καιρος ειναι να δουμε την αληθεια καταματα και αν εχουμε την δυναμη να την αντιμετωπησουμε ολοι μαζι.

Aνωνυμη καλημερα.
Εχει την ιδια βαρυτητα με την επωνυμη.

Παρακολουθησα ολη την χθεσινη μερα τα σχολια και το τσατ.
Εχω παρακολουθησει ομως και την επικαιροτητα ολων των τελευταιων ημερων μεσα απο τα σαιτ τα δικα μας.

Αρχικα ειδα μια προσπαθεια υποβαθμισης της ανταρσιας των πεντε απο τα βολοσμπετ.Οταν υπηρξε αντιδραση εκει,ειδαμε το αλλο επικοινωνιακο παιχνιδι,αυτο του αποπροσανατολισμου.

Παμε τωρα στο δευτερο μεγαλυτερο σαιτ του χωρου.Το βετονετο.Εκει οχι μονο δεν πηραν θεση οι γνωστοι αγνωστοι,πρωην και νυν,αλλα εδωσαν με χαρα βημα στους δυο(αυτους που ελεγχουν-εκλεγουν ή θα εκλεξουν)για να παιξουν με τα νευρα μας.

Το σαιτ αυτο που φιλοξενει αυτη τη στιγμη τις σκεψεις μου,πηρε εξ αρχης θεση καθαρη και δυναμικη για τους πεντε.

Εδω αρχιζει το παιχνιδι.Καποιος χρηστης προσπαθησε με σχολια στην αναρτηση,οπως και με εντονη παρουσια στο τσατ,να αλλαξει την ροη του χειμαρου που εδειχνε προς τα που πηγαινε.Γιατι να το κανει αυτο;Ποιος ηταν ο στοχος του;Τοποθετηθηκε λεγοντας οτι υπαρχει προσπαθεια ανατροπης,ωστε να φυγουν αυτοι και να ερθουν οι φιλοι του σαιτ.Υπαρχει λογικη σε αυτο;
Οχι.Αν παραιτηθουν οι δυο του συνδιασμου ΕΠΑΡΧΙΑ ποιος θα τους αντικαταστησει;Ο κυριος Σκουρας και ο κυριος Βαρακλιωτης.Ειναι φιλοι του σαιτ αυτοι;
Αν παραιτηθει ο κυριος Παρασιδης θα αντικατασταθει απο τον κυριο Ντομαλη.Ειναι φιλος του σαιτ αυτος;Για τους αλλους δυο επιτρεψτε μου να μην σχολιασω.

Ποσο επικυνδυνο ειναι αυτο που εκανε ο συγκεκριμενος χρηστης χθες το γνωριζει;
Διοτι,λιγο πολυ αφησε να εννοηθει οτι εγινε ενα τεραστιο επικοινωνιακο παιχνιδι απο συγκεκριμενη ομαδα συμβουλων της ΠΟΕΠΠΠ,στο οποιο τα θυματα ηταν οι πεντε.Ετσι θα καθαριζε το ονομα του και παραλληλα θα αποδυναμωνε αυτην την ομαδα που δειχνει να αναριχατε επικυνδυνα στον συνδικαλιστικο τοιχο.

Δυστυχως για καποιους,ευτυχως για καποιους αλλους,γνωριζουμε εκ των εσω τα γεγονοτα μιας και ειμαστε μερος του παζλ.Το προβλημα που δημιουργηθηκε δεν θα περασει στο ντουκου.Μπορει με ενα κλειστο δ/σ και με προσχημα την ενοτητα να δωσετε συγχωροχαρτι στους δυο που θελετε,και κατ επεκταση και στους αλλους τρεις(μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα) αλλα το μηνυμα που πηρατε ειναι ξεκαθαρο.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΦΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΥΝΑΤΗ

ο ανωνυμος εβαλε τα πραγματα στη θεση τους.

απλα και λογικα.

με ονοματα....


ΥΓ. προσωπικα τον Σωκρατη τον θεωρω φιλο.

Η φιλία δεν αναιρεί σε καμιά περίπτωση το δικαίωμα της καλόπιστης κριτικής.

Πετράν είπε...

Η φιλία δεν αναιρεί σε καμιά περίπτωση το δικαίωμα της καλόπιστης κριτικής.





εννοειται.
ο καλυτερος κριτης ειναι ο φιλος σου

το σχόλιο με υπογραφή Δέσποινα στις 9 Ιουνίου 2011 9:29μ.μ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ
Και ως εκ τούτου αρνούμαι να συμμετέχω σε οποιαδήποτε συζήτηση εδώ ή στο τσατ και στο τσατ του ραδιοφώνου που ο κάθε τυχάρπαστος μπορεί να χρισημοποιήσει την υπογραφή μου.
αφήνοντας εντυπώσεις

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όταν σχολιάζετε ανώνυμα να είστε ευγενείς και να αποφεύγετε τα προκλητικά σχόλια.
Σχόλια τα οποία προέρχονται από χρήστες των οποίων τα στοιχεία δεν είναι ευκρινώς αναγνωρίσιμα και περιέχουν προσβλητικές εκφράσεις ή αφήνουν υπονοούμενα θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.
Η ουσία της παρέμβασης του καθένα πρέπει να αφορά γεγονότα ή καταστάσεις και όχι πρόσωπα.