Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΟΘΧ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΥΛΙΚΟΥ (08-06-2012)




 


ΠΡΟΣ
κ. Αγγελόπουλο, Προϊστάμενο Δ/νσης Τροφοδοσίας Δικτύου
ΟΠΑΠ ΑΕ
Κοιν.: 1. Δ.Σ. ΠΟΕΠΠΠ
2. κον Στέφανο Ανθεμίδη, Δ/ντη Β.Ελλάδος

Αξιότιμοι κύριοι,

Σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2012 και στα πλαίσια της εφαρμογής του νέου ωραρίου του ΚΙΝΟ, που μας κοινοποιήθηκε με την με αρ.πρωτ. Α/12000-29.5.12 επιστολή σας, δεχτήκαμε σωρεία διαμαρτυριών από τους συναδέλφους μας πράκτορες.
Οι διαμαρτυρίες αφορούν στην ώρα διανομής του υλικού και συγκεκριμένα ενώ οι πράκτορες βρισκόταν στα πρακτορεία διανομής υλικού (κεντρικούς) από τις 8:30 προκειμένου να παραλάβουν το υλικό πριν τις 9:00 οπότε και ξεκινά πλέον το ΚΙΝΟ, το υλικό έφτασε στα κεντρικά πρακτορεία της πόλης της Θεσσαλονίκης μετά τις 9:30, εικάζουμε δε κατ’ επέκταση ότι στις υπόλοιπες επαρχιακές πόλεις της Β.Ελλάδος το υλικό διανεμήθηκε μετά τις 10:00.
Εκ των ανωτέρω είναι σαφές πως η τόσο καθυστερημένη διανομή του υλικού καθιστά «ανενεργή» την πρώτη πρωινή επιπλέον ώρα του ΚΙΝΟ (9:00-10:00), 2 ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη & Παρασκευή) και το μόνο που προσθέτει είναι επιπλέον ταλαιπωρία στους ήδη επιβαρυμένους με το νέο ωράριο λειτουργίας συναδέλφους.
Για τους λόγους αυτούς διαμαρτυρόμαστε έντονα και ζητούμε να προβείτε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε το υλικό να μπορεί να βρίσκεται σε ΟΛΑ τα πρακτορεία (και όχι μόνο στους κεντρικούς) πριν από την 9:00. Σε κάθε άλλη περίπτωση η επιπλέον πρωινή ώρα του ΚΙΝΟ δημιουργεί μόνο προβλήματα χωρίς κανένα κέρδος ούτε για τους πράκτορες ούτε και για τον ΟΠΑΠ.

Για την Ένωση


Αναστασία Τζαμπαζλή

Πρόεδρος

Κωνσταντίνα Κυριακίδου

Γραμματέας

0 γραψτε το σχολιο σας:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όταν σχολιάζετε ανώνυμα να είστε ευγενείς και να αποφεύγετε τα προκλητικά σχόλια.
Σχόλια τα οποία προέρχονται από χρήστες των οποίων τα στοιχεία δεν είναι ευκρινώς αναγνωρίσιμα και περιέχουν προσβλητικές εκφράσεις ή αφήνουν υπονοούμενα θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.
Η ουσία της παρέμβασης του καθένα πρέπει να αφορά γεγονότα ή καταστάσεις και όχι πρόσωπα.