Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Η ποικιλια ειναι απαραιτητη και οχι διασπαστικη



Το ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ δεν ειναι κακο οπως και το δεν πληρωνω οταν υπαρχουν λογοι, ετσι και αυτο το ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ θα ελεγα οτι οχι μονο δεν ειναι κακο αλλα ειναι και απαραιτητο ωστε να μας διαχωριζει σαν σκεπτομενα οντα , σαν ανθρωπους που εχουμε μυαλο και μπορουμε να κρινουμε και να αξιολογουμε ξεχωριστα ο καθενας απο μας το καθε τι.Μπορει να υπαρχει σημερα ενας συναδελφος που με το μυαλο του να κρινει πως τα πολλα site κανουνε κακο στον κλαδο.Εγω ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ και θεωρω πως δεν πειραζει καθολου η διαφορετικοτητα και η ποκιλια στην ενημερωση,αλλα αντιθετως η μονομερης και κατευθυνομενη ενημερωση ειναι αυτη που κανει κακο.Η ποικιλια ειναι απαραιτητη και οχι διασπαστικη πανω στην ενημερωση,ετσι συμβαινει παντου γι αυτο και ο τυπος και οι εφημεριδες και τα site προσφερουν αυτη την διαφορετικοτητα σε ολους και για ολα και οσο πιο πολυ και πιο πολλα διαβαζει ο καθενας τοσο πιο ενημερος θα ειναι και κυριως τοσο πιο πολυ ανοιχτο μυαλο θα εχει.Ανθρωποι ειμαστε και ποτε δεν πρεπει να υιοθετουμε κοπαδιστικες θεωριες που ταιριαζουν στα ψαρια και στα προβατα που πανε κοπαδιαστα κατω απο την αναγκη της επιβιωσης.Ειναι δυνατον να συμφωνουμε σαν ανθρωποι; οχι φυσικα αλλα και ουτε χρειαζεται και ουτε ποτε χρειαστηκε κατι τετοιο.Αυτο που χρειαζεται ειναι να ξερουμε να χειριζομαστε τις διαφωνιες μας !
Αυτο ναι!
Αυτο χρειαζεται οπωσδηποτε , να ξερουμε να δεχομαστε την αλλη γνωμη,να λειτουργουμε με τον αντιλογο,να σεβομαστε αυτον που θεωρουμε βλακα και κυριως να υποχωρουμε στην κοινη λογικη και σε συλλογικες αποφασεις.
Αν δεν συμφωνει καποιος με το σχολιο μου δεν με ενοχλει καθολου,αν ομως προσπαθει εκβιαστικα να μου περασει το δικο του σχολιο την δικη του λογικη αποκλειστικα και ο μονος δρομος που μου προσφερει σαν συννενοηση ειναι μονο εγω να συμφωνω μαζι του αυτο μονο ...με ενοχλει.

Λαζαρος Λαζος

46 γραψτε το σχολιο σας:

Aγαπητε μου φιλε κανεις λαθος.
Τα πολλα σαιτ απλα αποδυναμωνουν την φωνη μας.
Την διαμελιζουν.
Την αδυνατιζουν.

Τον απλο πρακτορα που δεν συνδικαλιζεται παρα προσπαθει με οποιο τροπο κ οσο μπορει να ενημερωνεται για τα κοινα του επαγγελματος μια τετοια εποχη που ολα ειναι ρευστα ως χυμενα στα πατωματα, η 'διασπαση" φωνων που μεχρι πριν λιγες μερες μιλουσαν στον ιδιο χωρο κ σημερα εδω κ εκει.. μονο καχυποψια κ δυσκολια μπορει να φερει. Τα " δεν συμφωνω" οταν ειναι ολα μαζεμενα καπου εχουν μια ελπιδα να φτιαξουν ενα "συμφωνουμε". Τα "δεν συμφωνω" χωρισμενα παντου ποσες ελπιδες εχουν?

Το ένα σαϊτ μπορει να καταντησει και μεσο προπαγανδας.
Μπορει στον ΟΠΑΠ να μας συμφερει το μονοπωλιο αλλα στα σαϊτ νομιζω οτι δεν ισχυει το ιδιο.
Και τελος παντων ο καθενας μπορει να διαλεξει το που θα ενημερωνεται.
Δεν ειναι κακο. Το αντιθετο μαλιστα. Αποφευγονται ετσι και οι μονοπλευρες τοποθετησεις.

σας φιμωσε κανεις σε κανενα αλλο σαιτ?
δεν σας αφησαν να εκφρασετε την αποψη σας αλλου?

Μακάρι να ήταν όλα τα "ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ" μαζεμένα σε ένα μέρος Μαρία.

Αλλά βλέπεις όμως από τις... διαγραφές, ότι κάποιοι ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με αυτούς που εκφράζουν τα "ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ".

Ας κρατούσαν ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ και ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ και αυτούς που "ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ".

Τί λες ΕΣΥ;

Οι διαγραφές και τα ΒΑΝ βοηθούν την ΕΝΟΤΗΤΑ;

Ανώνυμος είπε...
σας φιμωσε κανεις σε κανενα αλλο σαιτ?
δεν σας αφησαν να εκφρασετε την αποψη σας αλλου?

==============================

Έχεις διαφορετική εικόνα;

Εκτός αν συμφωνείς με τις διαγραφές τις οποίες κάνεις πως δε βλέπεις...

Κ ο χρονος κυλαει, ανωνυμε, κ το ενα θεμα καπακωνει το αλλο κ ταυτοχρονα προσθετουμε αλλο ενα, δικο μας προσωπικο που εχει να κανει με την καλη μας συμπεριφορα μεσα απ την οθονη κ το τι ειναι βρισια, τι ειναι επιθεση γραπτου λογου, ποσο αγανακτισμενος ειναι (χωρις εισαγωγικα)ο καθενας, πώς ξυπνησε το πρωι, εγω εχω δικιο, οχι εγω εχω δικιο κ παει λεγοντας. Μονο καχυποψια μπορει να προκαλεσουν αυτα. Κ ο χρονος κυλαει.
Με ολη την καλη διαθεση, ανωνυμε, σας μιλαω. Επειδη πιστευω πως η "ενοτητα" που λεμε μπορει να γινει πραγματικοτητα

Τα blogs και τα forums φιλοξενούν απόψεις καθαρά προσωπικές,δημοσιεύουν ανακοινώσεις,άρθρα κλπ.αλλά δεν αντικαθιστούν τα συνδικαλιστικά μας όργανα,δεν αποτελούν πανάκεια.Είναι βοήθημα,είναι διέξοδος,είναι ενημέρωση αλλά ως εκεί.Υπάρχουν πολλά όπως υπαρχούν και πολλές διαφορετικές γνώμες και αντίλογος,διαλέγεις ποιο ύφος σου αρέσει,εκεί μπαίνεις και εκεί μένεις ή κάνεις μια βόλτα και περνάς από όλα,χρόνο ελεύθερο δυστυχώς λόγω αναδουλειάς έχουμε πολύ.Το σίγουρο είναι ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση ως έχει,άλλοι θέλουν να βρίζουν και άλλοι όχι.... μέχρι στιγμής το πληκτρολόγιο είναι ο μόνος τρόπος εκτόνωσης.ΑΛΛΑ... όταν έρθει η ώρα να γίνει κάτι συντονισμένο τότε οι φωνές οι διασπασμένες και τα blog και τα forum θα ενωθούν σε μια φωνή και σε μια μάζα,αφού όλοι το ίδιο λέμε τι σημασία έχει που το λέμε;
Όταν έρθει η ώρα οι μικρές παρέες θα γίνουν μια μεγάλη,αλλά αυτό είναι το προβλήμά μας τώρα;να είμαστε όλοι κάπου μαζεμένοι να περιμένουμε και να μην μιλάμε μεταξύ μας;

αυτος ειναι ο σκοπος μας μαρια.

δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα και με κανενα.

ουτε κανουμε επιθεση σε κανενα συναδελφο.

μια γωνια ναταλλαγης αποψεων ειναι και προβληματισμων.

καχυποψια ειναι λογικο να νιωθεις γιατι μεχρι τωρα τα γεγονοτα σε δικαιωνουν.

υπαρχουν δηλαδη παρα πολλοι που λειτουργουν για προσωπικο τους οφελος η για να κανουν ανουσια αντιπολιτευση.

οτιδηποτε σε προβληματιζει,οποιαδηποτε προταση σου πανω στη δουλεια μας,οποιαδηποτε καταγγελια σου ,μπορεις να την στελνεις και να δημοσιευεται ειτε ως αναρτηση ειτε σαν θεμα σε μια απο τις ενοτητες της σελιδας.

επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια και επειδη μπορει να νομιζεις οτι τα παρουσιαζουμε ολο καλα ενω απο πισω κρυβονται σκοπιμοτητες ,μπορεις να παρακολουθησεις τη λειτουργια της σελιδας και να βγαλεις τα συμπερασματα σου.

ενα λιθαρακι στην ενοτητα,ενα λιθαρακι στην ενημερωση,ενα λιθαρακι στην επιλυση των προβληματων μας.

μακαρι να πειστεις για τις προθεσεις μας.

απο την διαφωνια καποιων με την δημιουργια πολυφωνιας το μυαλο μου πηγαινει στο πονηρο...δηλαδη για να καιγονται καποιοι αρα υπαρχουν συμφεροντα...μπορειτε να μας εξηγησετε τι εχετε χασει απο την δημιουργια πολλων site?θα σας αρεσε να ανοιγατε την τηλεοραση και να ακουγατε της κατευθυνομενες ειδησεις μονο του mega πχ και να μην εχετε δικαιωμα επιλογης?παπαγαλακια ε παπαγαλακια ξυπνανε οι πρακτορες παρτε το χαμπαρι αρκετα επωφεληθηκατε εσεις και τα μαγαζια σας...παρτακηδες

ο PKK,αντεστρεψε το ερωτημα,με λιγο ακομψο τροπο,αλλα το εθεσε και απο την αλλη πλευρα.

μπορουμε να αγωνιστουμε για το κοινο καλο χωρις αντιπαλοτητες και σκοπιμοτητες;

αυτο ειναι το ζητουμενο.

τωρα αν το κανουμε απο ενα μετεριζι η απο περισσοτερα δε νομιζω οτι ειναι προβλημα.

το προβλημα ειναι αν το κανει ο καθενας απο το....δικο του μετεριζι και για δικο του οφελος.

αν προκυψει τιποτα τετοιο απλα αποχωρουμε και αφηνουμε οποιον εχει τετοιους σκοπους μονο και εκτεθειμενο.

ουτε ψωνια ειμαστε,ουτε προκειται να εξυπηρετησουμε τα συμφεροντα κανενος,παρα μονο των πρακτορων.

Ο μόνος που πρέπει να ανησυχεί όταν τα πρόβατα φεύγουν από το μαντρί είναι ο τσομπάνης.
Αλλά αν κυρ τσομπάνη τα τάιζες κουτόχορτο τόσο καιρό και όποιο σήκωνε κεφάλι το χτυπούσες με τη γκλίτσα τί περιμένεις;
Είδαν την πόρτα ανοικτή και πήγαν σε άλλο μαντρί.
Με ωραιότερη τροφή όπου μπορούν και βελάζουν ελεύθερα.
Εσύ όμως γιατί ανησυχείς;
Αφού θέλεις το καλό τους πρέπει να χαίρεσαι, γιατί εκεί που πάνε σίγουρα είναι καλύτερα
Εκτός και αν θέλεις να τα σφάξεις !!!!!
Ή να τα πουλήσεις για να γίνει πιο ωραίο το μαντρί σου
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...........
Στο τέλος θα μείνεις μόνος σου
Σαν τον άλλο τσομπάνη ..............

επειδη η σελιδα δεν εχει ελεγχο σχολιων και ο καθενας μπορει να γραφει ανωνυμα,θα παρακαλουσαμε να μην υπαρχουν χαρακτηρισμοιεναντιον συναδελφων.

δεν ειναι αυτος ο σκοπος της.

δεν τα γουσταρουμε.

οποιος εχει αντιθετη αποψη μπορει να την τεκμηριωνει με επιχειρηματα και ευγενικα.

μπορουμε να επικεντρωθουμε στα προβληματα μας;

θερμη παρακληση.

Μονοπώλιο στη ενημέρωση;
Μου θυμίζεις κάποιον παλαιότερα που ήθελε να κλείσουν τα μικρά πρακτορεία για να μοιραστούν οι υπόλοιποι τον τζίρο τους.
Ή μήπως δεν ήταν άλλος;

ο κλαδος πρεπει να ειναι ενωμενος στις αποφασεις των δσ και γσ
η πολυφωνια στην ενημερωση ειναι τεραστιο βημα εμπρος
ο καθενας κρινεται απο τον τροπο που χειριζεται το μεσο
υ.γ.
τα περισσοτερα ban του βολος τα θεωρω δικαιολογημενα,

Ο πλουραλισμός απόψεων, θέσεων, και η ελευθερία έκφρασης είναι θεμέλιο της δημοκρατίας.
Αντίθετα η μονοδιάστατη ενημέρωση, το φιλτράρισμα των απόψεων και η απαξίωση προσώπων μόνο στη χειραγώγηση του κλάδου μπορεί να οδηγήσει.
Εξάλλου όποιος είναι ήσυχος με τη συνείδησή του, όποιος κοιμάται ήσυχα τα βράδια και πιστεύει ότι κάνει σωστά και ανυστερόβουλα τη δουλειά του δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.
Ο καιρός θα δείξει αν έχει δίκιο ή όχι

Κάθε site που προσφέρει χώρο για δημόσια παράθεση απόψεων διαφορετικών προσώπων οφείλει να διαχειρίζεται το χώρο αυτό ΜΟΝΟ με κριτήρια καλής και κόσμιας συμπεριφοράς.
Όταν αυτό καταστρατηγείται και μάλιστα για ιδιοτελείς λόγους, χωρίς έστω εκ των υστέρων μιας κάποιας αυτοκριτικής, μιας παραδοχής του λάθος των και μιας έκφρασης συγνώμης γι αυτά, τότε φυσιολογικά επέρχεται η απαξίωση σ'αυτό και απορώ γιατί αυτό εκπλήσσει ορισμένους.

παιδια μη μπερδευουμε τα μεσα ενημερωσης των πρακτορων με τα οργανα .
ειναι εντελως διαφορετικος ο ρολος των μεν απο τα δε.
επιβαλλεται να υπαρχουν οσο το δυνατον περισσοτερα μεσα για να ακουστει η φωνη, η αποψη , η προταση, η διαφωνια, το παραπονο ακομα και του τελευταιου πρακτορα, ο οποιος μπορει για τον οποιοδηποτε λογο να μη θελει ή να μη μπορει να εκφραστει απο ενα και μονο.
κανεις δεν ανελαβε εργολαβικα την ενημερωση των πρακτορων. ολοι αναγνωριζουμε την πρωτοκαθεδρια του volos σ΄αυτο το ζητημα και ποτε δεν το αμφισβητησαμε.
εχει προσφερει πολλα και συνεχιζει να το κανει.
ομως η αναγκη για πολυφωνια και για πλουραλισμο στην αποψη που να καλυπτει τις αναγκες ενος τοσο μεγαλου κλαδου σαν τον δικο μας , επιτασσει την υπαρξη περισσοτερων μεσων που να υποστηριζουν τη φωνη των πρακτορων.
διασπασμενοι θα βγαιναμε αν ειχαμε τρεις ομοσπονδιες, οχι τρεια ή πεντε sites.

μεσα απο τη διαφορετικοτητα και την πολυσυλεκτικοτητα που χαρακτηριζει αυτες τις κινησεις, συνθετουμε το μωσαικο ολων των ζητηματων του κλαδου, τα οποια γινονται εργαλεια για τα συνδικαλιστικα μας οργανα , τα οποια προωθουν και διεκδικουν αυτα τα ζητηματα.
τα μεσα με τη σειρα τους ελεγχουν τα οργανα για τη δραση τους.
σας αρεσει αυτος ο ελεγχος να ειναι μονοπλευρος;
οσο πιο πολυπλευρος , τοσο πιο ουσιαστικος θα ειναι.
πολυφωνια λοιπον, ανεξαρτησια στη σκεψη, μακρια απο ταμπελες και οχι μαντρωμα στην αποψη και στην εκφραση.
ειναι το συστατικο της επιτυχιας, που γεμιζει πλατειες αυτες τις μερες και διεκδικει.
εμεις θα ακολουθησουμε ή θα μεινουμε στασιμοι;

Έχει ΤΟΣΟ ΧΩΡΟ το "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ" για να πείτε τις απόψεις σας και τις απορίες σας που αφορούν ΟΛΟΥΣ τους πράκτορες και τα προβλήματα του κλάδου.

Προς τί η όλη συζήτηση αλλά και οι απορίες κάποιων για τα πολλά sites;

s είπε...
Aγαπητε μου φιλε κανεις λαθος.
Τα πολλα σαιτ απλα αποδυναμωνουν την φωνη μας.
Την διαμελιζουν.
Την αδυνατιζουν.

....................................

αγαπητέ φίλε S
τα πολλά σάιτ αποδυναμώνουν τη φωνή του ΕΝΟΣ σάιτ
όχι τη φωνή των πρακτόρων
Η πολύπλευρη ενημέρωση δυναμώνει τη φωνή των πρακτόρων και φέρνει τον κλάδο πιο κοντά στην αλήθεια.
ΕΝΑ σάιτ μπορεί εύκολα να ελεγχθεί ή να γίνει εκφραστής συγκεκριμένων συμφερόντων
Τα πολλά δεν μπορούν.

Ανταλλαγή απόψεων γίνεται σε ένα χωρο. Όταν επιλέγεις τη διαφορετικότητα προφανώς δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς και κάνεις κάτι άλλο.
Διαγραφές δεν έγιναν σε κανένα αλλά βαν λογω συμπεριφοράς που περιέργως εδώ είναι διαφορετική από τους ίδιους δείχνοντας μια προσπάθεια προστασίας του δικού τους site σε αντίθεση με του άλλου.
Μηπως τα προκαλέσατε επίτηδες όλα αυτά στο βολος για να δικαιολογήσετε τη διαφορετικότητα;
Και στο κάτω κάτω για ποια ενημέρωση μιλάτε όταν όλα τα σιτε ανεβαζουν ειδησεις απο άλλα sites.
Απλά δεν θέλετε να είστε στο ίδιο καφενείο να τα λέτε και ανοίξατε δικό σας καφενείο μεταξύ ομοίων.
Γενικά εχουμε πολλά προβλήματα και εσείς ασχολήστε με τα sites. Ο πράκτορας δεν νοιάζεται για τις διαφορές σας και τις ανησυχίες σας αλλά για τα προβληματα του.
όσο για τον πλουραλισμό στην "ενημέρωση" κοιτάξτε λίγο την αθλιότητα των δεκάδων οπαδικών εφημερίδων και την κατάντια του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας εξαιτίας τους.
Και αυτοί τη διαφορετικότητα είχαν σημαία στην αρχή και σήμερα έχει γίνει σκορποχώρι.
Για να μην σας ζαλίζω περισσότερο αν έχεις άποψη την επιβάλεις. Δεν την κοπανάς για να τα λες με τους φίλους σου.
Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο

πραγματικα χερομαι να διαβαζω τετοιες αποψεις οπως του φιλου , να συμπληρωσω πανω σε αυτο οτι τα παιδια εργαζονται εκτος απο το πρακτορειο τους και πανω στο να βρουν λυσεις και να μας ενημερωνουν , ειμα ενας μαρτυρας και μπορω να σου πω οτι απο το πρωι μεχρι το βραδυ προσπαθουν να ενημερωσουν εσενα και μενα , καθονται και κανουν ραδιοφονα το βραδυ για να βγουν να μιλησουν οι παντες για να ενημερωθεις εσυ και εγω καθονται και γραφουν κειμενα και μελετες δικες τους αν διαβασες ποτε το site ολοκληρο πανω στο επαγγελμα μας για να μαθουμε εγω και εσυ , ο γιαννης ειναι αντιπροσωπος πρακτορα και αρα δεν εχει βλεψεις για τον συνδικαλισμο , τα παιδια εδω ειναι καθαρος ουρανος και οπως ξερες αστραπες δεν φοβαται και αντι να λεμε και ενα ευχαριστω που εχουν αφησει τα παντα για να ενημερωνουν εσενα και μενα τους κακολογεις με .... κοσμιο τροπο .

συνεχιστε παιδια ενα φιλαρακι απο τα τσιπουρα ειμαι θα τα πουμε και απο κοντα συντομα

Ανώνυμε, αν έχεις άποψη την υπογράφεις κιόλας.

Όσο για αυτά που αναφέρεις δες την τοποθέτησή μου παραπάνω.

* Στο κάτω - κάτω δε νομίζω να είναι το δεύτερο site πρακτόρων που άνοιξε. Πριν από αυτό έχουν ανοίξει τόσα άλλα. Γιατί σας ενοχλεί το συγκεκριμένο τόσο πολύ;

Πιστευω πως δεν θα γινοταν θεμα η δημιουργια καινουριου σαιτ αν δεν συνοδευοταν απο μικρες "ιντριγκες",αν μου επιτραπει αυτη η εκφραση, που συνεβησαν στο προηγουμενο στεκι.. και με αφορμη βεβαια τη συγκεκριμενη δημοσιευση του κ. Λαζου.
Οπως κ να χει ενημερωση ζηταμε κ οπως δειχνουν τα πραγματα καλα τα παμε σε αυτο το θεμα.
Καλες συνεχειες σε ολους.

Το παραπάνω μου σχόλιο είναι για τον: Ανώνυμος 2 Ιουνίου 2011 7:07 μ.μ.

να συμπληρωσω πως το site εχει πολυ μικρη διαφημηση στο volos , μολις 3 αναφορες να εχουν γινει εκει , γιατι σεβεται το volos οπως σεβεται και ολα τα site Που προσφερουν ενημερωση , τα προβληματα μας ειναι αλλου και ετσι αθορυβα οπως ξεκινησαμε εδω ετσι θα συνεχισουμε και η εμπιστσοσυνη που μας δειχνετε πεστεψτε μας θα σας ανταμιψει

ανωνυμε , την αποψη σου δεν την επιβαλεις .
την καταθετεις και αξιολογειται.

αλλη μια διαφορα αναμεσα μας, απ΄αυτες που συνθετουν και επιβαλουν και καθιστουν αναγκαια την παρουσια και αλλων μεσων στο χωρο.

το παραδειγμα σου για τις αθλ. εφημεριδες ειναι ατυχες.
για την καταντια του ελ.ποδοσφαιρου ευθυνονται αυτοι που τις ελεγχουν και μεσω αυτων των φυλλαδων προβαλλουν τις επιδιωξεις τους επηρεαζοντας την κοινη γνωμη, το μεγαλυτερο μερος της οποιας διακατεχεται απο φανατισμο.
βλεπεις καμια σχεση σ΄αυτο με μας;

να πω και εγω το παραπονο μου;...:)

ειλικρινα αν πιστευετε οτι με τον τροπο μου λκαι τη συμπεριφορα μου προκαλεσα εσκεμενα φασαριες στο volos με σκοπο τα ban και δε το προστατεψα οπως προστατευω ....αυτη εδω τη σελιδα,ζητω ειλικρινα συγνωμη.

συγνωμη για τις επιθεσεις μου,συγνωμη για τα χυδαια μου σχολια,συγνωμη ειλικρινα που σας εκανα να αισθανθειτε αβολα και εδιωξα συναδελφους με αυτο τον τροπο.

δεν θα το ξανακανω και αυτοτιμωρουμαι...

καθαριζει το πεδιο και ολα ειναι και παλι οπως πριν.

συγνωμη και παλι.

Tην αναρτηση την επέλεξε ο ΛΛ και σε αυτή τοποθετηθηκα.
Ποιος ασχοληθηκε μαζι σας;
Αν για να έχεις άποψη πρέπει να είσαι επώνυμος πολυ απλα κανετε μελη οπως κανουν και οι άλλοι.

φαινεται ότι η διαφορετικότητα που επικαλειστε σας ενόχλησε οπότε να σας αφησω στην μοναδικότητα σας.
Και πάλι συγνώμη

ανώνυμε θα κριθεί το σάιτ όπως κρίνονται καθημερινά και τα υπόλοιπα.
Βιαστικές κρίσεις οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.

Εγώ προσωπικά δεν έχω καμιά σχέση με την διαχείριση. Οι απόψεις μου εκφράζουν εμένα και μόνον εμένα.
Στην ουσία των επιχειρημάτων μου δεν δίνεις καμιά απάντηση.

Για να τελειώνει το παραμύθι.

Απ΄οτι καταλάβατε το "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ" είναι (μέχρι στιγμής) ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ φόρουμ ιδεών.

Δε συστήνει ΥΠΟΜΟΝΗ μετά πό 17 μήνες ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, όπως άλλα "αδέμευτα" sites, που όλως τυχαίως οι ιδιοκτήτες τους είναι και μέλη της άλλης... συνδικαλιστικής παρέας που ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕ την αλήθεια έναντι των συναδέλφων.

Δεν θάβει τα ερωτήματα και τις απορίες των πρακτόρων σχετικά με θέματα που αφορούν ΟΛΟΥΣ μας, όπως κάνει η συνδικαλιστική... παρέα των ιδιοκτητών άλλου site που σύστηνε ΥΠΟΜΟΝΗ.

Δε φιμώνει τις προτάσεις των συναδέλφων για την πρόοδο του κλάδου, όσο παράλογες και να είναι, όπως κάνει η... συνδικαλιστική παρέα των ιδιοκτητών άλλου site που σύστηνε ΥΠΟΜΟΝΗ.

Κάνει ακόμα και ανάρτηση άρθρα, προτάσεις, ιδέες και απόψεις, ακόμα και τα κείμενα που στέλνουν συνάδελφοι. Κάτι που δεν έκαναν ποτέ τα άλλα sites της συνδικαλιστικής παρέας των ιδιοκτητών άλλου site που σύστηνε ΥΠΟΜΟΝΗ.

Μου φαίνεται τελικά πως ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ.

Ότι το "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ" - στου οποίου τη διαχειριστική ομάδα δεν ανήκω - ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ που κάνει η... συνδικαλιστική παρέα των ιδιοκτητών άλλου site που σύστηνε ΥΠΟΜΟΝΗ.

Το "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ" είναι απ΄ ότι φαίνεται...

...ΟΧΙ κατά της συνδικαλιστικής παρέας των ιδιοκτητών άλλου site που σύστηνε ΥΠΟΜΟΝΗ.

Το "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ" είναι ΚΑΤΑ της ΥΠΟΜΟΝΗΣ.

Και για μένα ως ΠΡΑΚΤΟΡΑ, αυτό είναι ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ.

Μεγάλοι άνθρωποι είστε. Μπορείτε να κρίνετε.

Λειτουργουμε παρειστικα ,ειναι κατι που φαινεται αλλωστε μπαμ κανει.
Λειτουργουμε παρειστικα γιατι μια γνωριμια επαγγελματικη μας εκανε μονιμη παρεα που αν περασει μια βδομαδα και δεν βρεθουμε μας κακοφαινεται.
Λειτουργουμε παρειστικα γιατι μεσα απο την συντροφικοτητα της παρεας ανακαλυψαμε την σπουδαιοτητα του να εχεις συμπαραστατες και συνοδοιπορους στο δρομο σου.
Αυτη την παρειστικη φιλοσοφια βιωσαμε και θελησαμε να την επεκτεινουμε,θελησαμε να την εξαπλωσουμε και να την ενισχυσουμε με οσο πιο πολλους συναδελφους μπορουμε.
Αυτο αρχισαμε να προωθουμε απο το ραδιο και αυτο συνεχιζουμε εδω μεσα.Το τι κερδισαμε και το τι χασαμε μεχρι τωρα δεν καναμε ακομα την σουμα να το ξερουμε.
Ξερουμε απλα πως δεν θελουμε να αφαιρεσουμε αλλα να προσθεσουμε,πως δεν θελουμε να παρουμε αλλα να δωσουμε .
Εμεις γιναμε μια παρεα και επειδη η σκεψη και η φιλοσοφια μας βρισκει συνεχως αποδεκτες , συνεχιζουμε να ψαχνουμε τροπους να την μεγαλωσουμε μεχρι να μας ενωσει ολους.

Για να επικεντρωθουμε λοιπον στα προβληματα μας γιατι αυτο ειναι και το ζητουμενο.Προβληματα που συσσωρευονται αλυτα,στιβαζονται σαν τα σκουπιδια στους καδους οταν απεργουν οι σκουπιδιαρηδες,γιατι σαν τους σκουπιδιαρηδες μου μοιαζουν οι διοικουντες τον ΟΠΑΠ,που δεν θελουν να τα μαζεψουν να τα συγκεντρωσουν και να μας βοηθησουν να απαλλαγουμε εστω απο ορισμενα απο αυτα.
Αρχισαν λοιπον να μυριζουν τα προβληματα και πνιγουν με τη μυρωδια τους πολλους απο εμας,με πρωτο και καλυτερο το 35%,και ακολουθουν η αδιαφορια στη βελτιωση του κουπονιου που βρισκει τοιχο και πληρη ασυμφωνια με βασει τα οσα ακουσαν οι συναδελφοι στην επιτροπη ,ο τροπος που εχουν φερει την μεταξυ μας συνεργασια να υπηρετει μονο τα συμφεροντα της εταιρειας οπως η ιδια τα καθοριζει και τα εκτιμα ,η παντελης ελλειψη ασφαλιστικης καλυψης και πολλα ακομα,χωρις να παραβλεπουμε την διαχρονικοτητα που δωθηκε στο αιτημα των βιβλιων,ζητημα που πλεον αφεθηκε στο χρονο οχι για να λυθει αλλα προφανως να ξεθωριασει και να ξεχαστει.
Προσπαθωντας να τα ταξινομησω μου ερχονται ολο και πιο πολλα στο μυαλο και σε συνδυασμο με την οικονομικη συγκυρια πλεον θεωρω δυσκολο το μελλον για την πλειοψηφια των συναδελφων πρακτορων.
Αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι πως μεσα απο το αποτυχημενο αποτελεσμα που ειχαν οι προηγουμενες κινητοποιησεις μας,εχουμε μπροστα μας και μια περιοδο νεκρη και αγονη που μας αποτρεπει απο δυναμικες διεκδικησεις λαμβανοντας υποψιν και τις συνθηκες που λειτουργουμε πολλοι απο εμας σημερα.
Κατι που κανει δυσκολοτερο το εργο του συλλογικου μας οργανου,το οποιο εκ των πραγματων ειμαστε υποχρεωμενοι να το στηριξουμε και γιατι εχει νεα παιδια αφθαρτα και γιατι μεσα απο τους χειρισμους τους ουσιαστικα θα περιμενουμε σε αυτο το σταδιο ουσιαστικα να πετυχουμε οτιδηποτε.
Αυτο ειναι μια πραγματικοτητα που πρεπει συνειδητα να αποδεχτουμε με την εμπρακτη στηριξη μας,οταν μαλιστα οι ιδιοι παιρνουν πλεον δυναμικες πρωτοβουλιες σαν οργανο .
Μεσα απο τις πολυφωνιες και τις διαφωνιες ειναι απαραιτητο να τους στηριξουμε και να πορευτουμε μαζι.
Δεν εχουμε αλλη πολυτελεια .

Keiser Report: Regime Change in Greece Now!

http://www.youtube.com/watch?v=EVbL8eWwER0&feature=player_embedded

http://goo.gl/diHRB Greek Tragedy: Downgraded Again, And The Prime Minister Accused Of Treason

Excerpt from my Radio Show on the Accusations of Treason against Greek PM George Papandreou

http://coveringdelta.wordpress.com/

Αν το παρακάτω:

http://goo.gl/RdrRi Γιατί εκπαραθυρώθηκε ο Ντομινικ; « www.olympia.gr

έχει βάση, έστω και μερικώς, τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από όσο θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να φανταστεί! Μιλάμε για παγκόσμιο κραχ που έρχεται....

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2011/06/blog-post_94.html

Η ποικιλια ειναι απαραιτητη και οχι διασπαστικη... εχει ως τιτλο η αναρτηση του συντακτη.

Σε καποιο σχολιο ο ιδιος γραφει....Λειτουργουμε παρειστικα ,ειναι κατι που φαινεται αλλωστε μπαμ κανει.

Ποικιλια και παρεα φιλε μου,παραπεμπουν σε αλλα πραγματα οπως τσιπουρακι και θαλασσα.

μιχαλη μηπως υπαρχει τροπος να εχουμε τις αποδοσεις απο τα ειδικα στοιχηματα,που προσφερθηκαν παλι καθυστερημενα,μαζεμενες;

http://www.megaupload.com/?d=OWMX523P

τα σημερινά

Για να πετύχουμε μια (πρόσκαιρη) αύξηση στα έσοδά μας καταφεύγουμε στην τακτική της αύξησης του ωραρίου λειτουργίας των πρακτορείων.
Τον ΟΠΑΠ δεν του κοστίζει τίποτα. Έτσι κι αλλιώς λειτουργεί το μηχανογραφικό του.
Αντί να βελτιώσουν τα υπάρχοντα παιχνίδια και κυρίως το "πάμε στοίχημα", να κόψουν τις τριπλές, να κόψουν το traiding, να αυξήσουν το pay out, κάνουν το πιο εύκολο γι αυτούς και ρίχνουν στην παγίδα και εμάς.

Καλημέρα θέλω βοήθεια δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή την συντόμευση για το για το πρόγραμμα ;

γιατι παντα μιλαμε για το κινο και δεν αναφερουμε τα σκυλια και τα μπαλονια;

αυτο το ωραριο δεν πρεπει να μειωθει;

ξερετε οτι καθε μερα υπαρχει ενα ολοκληρο κατεβατο με μηδενικες κινησεις στα go lucky;

μηπως ο κοσμος βαρεθει το παιχνιδι;

μηπως το παιχνιδι θελει αναμορφωση ετσι ωστε να τονοθει το ενδιαφερον;

μηπως αν ειχαμε καλυτερο κουπονι ,ολη αυτη η συζητηση θα ηταν ασκοπη;

αν ειχαμε κυνηγησει το παρανομο;

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όταν σχολιάζετε ανώνυμα να είστε ευγενείς και να αποφεύγετε τα προκλητικά σχόλια.
Σχόλια τα οποία προέρχονται από χρήστες των οποίων τα στοιχεία δεν είναι ευκρινώς αναγνωρίσιμα και περιέχουν προσβλητικές εκφράσεις ή αφήνουν υπονοούμενα θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.
Η ουσία της παρέμβασης του καθένα πρέπει να αφορά γεγονότα ή καταστάσεις και όχι πρόσωπα.