Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ CORONIS


Σήμερα ο ΟΠΑΠ μας έστειλε μήνυμα στις μηχανές ότι από την προσεχή Δευτέρα υλοποιήται η αναγγελθείσα ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ των μηχανών.


Τα κριτήρια είναι:

Πλήθος δελτίων ανά εβδομάδα

Κατανοητό. Φαντάζομαι όσο περισσότερα τόσο καλύτερα.

Μέσος τζίρος ανά εβδομάδα ανά παιχνίδι

Δεν το κατάλαβα. Τί δουλειά έχει ο τζίρος με την ανάγκη για επιπλέον μηχανή;
Η επιπλέον μηχανή χρειάζεται για να εξυπηρετήσεις περισσότερα δελτία.
Δεν έχει καμία σημασία αν το δελτίο που χτυπάς είναι 0,50 ή 1000 ευρώ

Εβδομάδες λειτουργίας του πρακτορείου

Κατανοητό. Αν δεν λειτουργείς συνέχει και ανοιγοκλείνεις είναι λογικό αυτό να βαρύνει στην ανακατανομή

Η ΠΟΕΠΠΠ άραγε ξέρει πως θα μετρήσουν αυτά τα κριτήρια; Με τι βαρύτητα το καθένα;
Ρωτήθηκε;
Ενημερώθηκε;
Απ ότι φαίνεται ΟΧΙ.
Και μέχρι στιγμής δεν αντέδρασε..................

Αλλά τελικά αυτό ζητούσαμε;
Ή μήπως ζητούσαμε 2 μηχανές ανά πρακτορείο;




29 γραψτε το σχολιο σας:

για μια φορα ακομα γραφουν στα παλια τους παπουτσια την ΠΟΕΠΠΠ και προσπαθουν μεσα απο αδιαφανεις διαδικασιες να δημιουργησουν προβλημα στα πρακτορεια.
στην χρονικη περιοδο που επιλεγεται ως κριτηριο για την αναδιανομη ,συμπεριλαμβανεται και η αμεση νικη στο στοιχημα;
αν ναι,τοτε πολλοι συναδελφοι θα βρεθουν μπροστα σε δυσαρεστες καταστασεις.

Κάθε μέρα που περνάει οι πράκτορες γινόμαστε όλο και πιο αδύναμοι. Μεγάλη ευθύνη γι αυτό φέρει φυσικά η ομοσπονδία μας που αφήνει τον ΟΠΑΠ να κάνει ότι θέλει και εμείς να κάνουμε απλώς υπομονή.

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ!Μεσα απο τη δυναμη που μονο εμεις σαν κλαδος διαθετουμε στη σημερινη δυσκολη απο καθε αποψη εποχη,συνεχως τονιζονται οι αδυναμιες μας κατι που οχι απλα δε μας επιτρεπει να σηκωσουμε το κεφαλι ψηλα και να τους απαντησουμε στα ισα,αλλα μας απογοητευει ολο και περισσοτερο με οδυνηρες για ολους μας συνεπειες

ειμαστε ενας κλαδος που ο καθενας κοιταει μονο το μαγαζι του και μονο οταν φτασει σε αυτον αρχιζει να φωναζει και να ξυπναει , οσο ειναι μακρυα του ο κινδυνος δεν τον ενδιαφερει τι κανει ο αλλος συναδελφος με τρανο παραδειγμα το σημερινο ακομα με τις κορονις , το θεμα ειχε ξεχαστει τελειως και δεν εδεινε κανεις συμασια πλην ελαχιστον εξαιρεσεων . πρεπει να ενωσουμε τον κλαδο να τον κανουμε μια γροθια και να μην εχει στο μυαλο του ΜΟΝΟ στο προσωπικο του συμφερον αλλα να βλεπει τα πραγματα συλογικα . εχθρος μας ειναι ο οπαπ που απαξιωνει την συμβαση την οποια εχουμε υπογραψει και εκμεταλευεται το γεγονος οτι εχουμε αρχισει να φαινομαστε αδυναμοι στα ματια του . καιρος να ξυπνησουμε και να δουμε την αληθεια καταματα η θα εναντιοθουμε με οποιο μεσο και αν ειναι αυτο η θα τραβηξει ο καθενας τον δρομο του ......

δηλαδή πάλι κάποιοι θα έχουν 4 μηχανές;
και κάποιοι 1;
ρε δεν γαργαλιόμαστε ;

οσο αυξανονται τα προβληματα ,χωρις να λυνεται κανενα ,η κατασταση θα επιδεινωνεται.χωρις καινουργια παιχνιδια ,χωρις αναβαθμιση των υφισταμενων,χωρις πελατες λογω οικονομικης κρισης και με στοιχημα απαξιωμενο,το καλοκαιρι προβλεπεται καυτο.αν συνυπολογισουμε και το φορο εισοδηματος που για πολλους συναδελφος θα ειοναι μεγαλυτερος λογω μη προεργασιας στη συλλογη τιμολογιων,η εικονα ολοκληρωνεται.

εξαθλιωμενο δικτυο,αρα δικτυο χωρις δυναμικη και με τα φτερα κατεβασμενα.

σκοπος της οπαπ συμφωνα παντα με τα λεγομενα της ειναι να μεινει ενα 15% με μια μηχανη που αντοιστοιχει σε μαγαζια που σχεδον υπολειτουργουν , παντα συμφωνα με τα λεγομενα της . η οπαπ βεβαιως ειναι μια αναξιοπιστη εταιρια δημοσιων συμφεροντων σε οτι αφορα παντα τα θεματα που εχουν να κανουν με τους πρακτορες . δεν μπορουμε να πιστεψουμε τιποτα απο μια εταιρια που την ενδιαφερει μονο η κερδοφορια της και τιποτα αλλο . μια εταιρια που λειτουργει με δημοσιονομικο καθεστος που φοβαται να υπαρξει και μια φορα μειον σε ενα παιχνιδι ρισκου οπως ειναι το καλυτερο παιχνιδι παγκοσμιος το στοιχημα .

Ανώνυμε 7:26.

Είναι δυνατόν το πρακτορείο της Μεταληνού να μην έχει τουλάχιστον 4 κορονις.
Πρέπει να έχει και παραπάνω. Το θέμα είναι όμως μπορεί να δουλέψει ομαλά πρακτορείο με μόνο μία?
ΟΧΙ! Δεν γίνεται.

Τουλάχιστον 2 κορονίς σε όσα πρακτορεία λειτουργούν κανονικά και οι υπόλοιπες ας μοιραστούν με κριτήρια.

Αλλά το 2 πρέπει να είναι ευαγγέλιο.

το θεμα ειναι οτι ειμαστε παντα ενα βημα πισω.

πρεπει να απαξιωθει τελειως κατι για να σημανει ο συναγερμος.το κινο παρουσιαζει καθετη πτωση λογω οικονομικης κρισης και λογω αντικαπνιστικου νομου και στον κηφισο περα βρεχει.περιμενουν να μηδενισουν οι τζιροι για να το αναμορφωσουν.το στοιχημα εχει μια καθοδικη πορεια εδω και μια πενταετια και δεν κουνιεται φυλλο.δεν κυνηγαν ουτε τους παρανομους,δεν προστατευουν τα συμφερονατ τους για τα οποια πληρωσαν ενα καρο λεφτα.
αλλα τι λεμε τωρα,ουτε απο την τσεπη τους τα εβγαλαν ουτε θα μεινουν για παντα.φυτευτοι ειναι και εξυπηρετουν τα αφεντικα τους.οταν μιλας με την οπαπ πρεπει να τονιζει ςμε ποιο κομματι της διαπραγματευεσαι.διαπραγματευεσαι με ΤΟΝ ΟΠΑΠ του παλαιου ΠΑΣΟΚ,με τους καινουργιους τεχνοκρατες της eurobank και της vodafone;με ποιους;
αληθεια γιατι καποιος που φευγει προσλαμβανεται κατευθειαν απο τους ανταγωνιστες;γιατι προσεφερε εργο;η γιατι εκτελουσε τις εντολες τους οσο ηταν μεσα και μετεπειτα ανταμειβεται;
μιζες και ρεμουλα και στο βαθος οι βλακες της ιστοριας τα κοροιδα που κουβαλανε το χρημα για να περνουν ολοι αυτοι τα μπονους.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ

πραγματι οι 2 κορονις επιβαλεται να υπαρχουν τουλαχιστον σε ολα τα πρακτορεια χωρις δευτερη σκεψη . ο οπαπ κακα τα ψεματα ειναι μια φουσκα ετοιμη να εκραγει . υπαρχουν παρα πολυ τζιροι οι οποιοι ειναι πλασματικοι κυριως απο συναδελφους μας που ειναι σε ασχημη οικονομικη κατασταση και η αναγκη του αναγκαζει να δανειζεται χρηματα απο τον οπαπ μεσω των τριπλων που παιζει , ετσι εχουμε εναν τοκογλυφο στο μαγαζι μας που με ανεση μας χαριζει τα λεφτα που χρειαζομαστε για να καλυψουμε την επιταγη με ενα υψιλοτατο επιτοκιο και για πολυ λιγες μερες . με αυτο τον τροπο και ο πρακτορας πληρωνει την επιταγη του αλλα και η οπαπ εμφανιζει τζιρους και κερδη πλασματικους στην ουσια για να κονομανε τα στελεχη της . πρεπει να υπαρξει μια σωστη ρυθμιση οφειλων προς τους πρακτορες φιλικη παντα για να μπορουν να την πληρωσουν και να μην ξαναμπουν στο τρυπακι της αναγκαστικης τριπλης για να .... σωθουν. οι οικομικες συγκιριες που επικρατουν στην χωρα μας επιβαλει αυτη την πολιτικη απο την εταιρια για να μειωθει και το payout και να ερθει στα καλα του καποια στιγμη το παιχνιδι που μας εχει κανει να χαιρομαστε που ειμαστε πρακτορες το στοιχημα .

οχι φιλε μου
θα δουλέψει και η μεταλινου με 2 μηχανές και ο βαρακλιώτης και όταν ο οπαπ προμηθευτεί άλλες κορονις να τους δώσει παραπάνω
εδώ άλλοι δεν βγάζουν τα έξοδά τους θα κοιτάξουμε να βγάλει η μεταλινού τα γούστα της;

Καλή αρχή στην προσπάθειά σας για ενημέρωση, ελπίζω αντικειμενική και με περισσότερη έμφαση στα προβλήματα των λεγόμενων μικρών πρακτορείων.
Έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό αν συνεχίσουμε έτσι όλα τα πρακτορεία θα είναι μικρά. Όσα μείνουν δηλαδή. :)


Γιατί να κάνουν κάτι για να ανακάμψουν την πτώση?

Ξέρουν τι φταίει.

Το γράφουν σε όλες τις ανακοινώσεις τους με τους τζίρους των παιχνιδιών.

ΠΑΝΤΑ φταίει η οικονομική κρίση και ή έλλειψη παγκοσμίου κυπέλλου. (mundial ή euro).

Οπότε περιμένουμε την ανάκαμψη της οικονομίας ή τον επόμενο χρόνο που θα έχει μια μεγάλη διοργάνωση και όλα καλά.
ΠΟΤΕ δεν φταίει η διαχείριση του στοιχήματος.
ΠΟΤΕ δεν φταίει το ¨παράτημα" των παιχνιδιών.
ΠΟΤΕ δεν φταίνε στον ΟΠΑΠ.
Πάντα οι άλλοι.

Φυσικά και να δεχτούμε ότι δεν είναι "πιασμένοι" από ανταγωνιστές για να κάνουν κακό είναι τουλάχιστον αδιάφοροι.

Τσίντζας Χρήστος.

Και πάλι καλή αρχή.

Η αλήθεια Χρηστο είναι ότι αν αλλάξει ο τρόπος που ο ΟΠΑΠ παίζει το στοίχημα και πάμε σε ορθολογικό παιχνίδι πολλά θ αλλάξουν
θα επιβιώσουμε και θα βγούμε με μικρές απώλειες από την κρίση
ο ΟΠΑΠ θέλει;

το προβλημα μας δεν ειναι οι συναδελφοι που εχουν περισσοτερη δουλεια απο εμας και αρα περισσοτερες μηχανες.δεν φταινε αυτοι.ειναι καθαρα θεμα σχεδιασμου απο την εταιρεια.μια εταιρεια που εχει ξοδεψει δις και δεν εχει προβλεψει σε αυτες τις μηχανε ςτην παροχη 9οο coronis παραπανω ,ετσι ωστε να εξηπηρετουνται ολοι οι συναδελφοι.
μιλαμε για συμφωνιες και κατασπαταληση χρηματος χωρις κανενα οφελος για το δικτυο.
χρεωναν την καθε μηχανη 10.000 ευρω ενω η αξια της ειναι 3-4000.αυτοι φταινε και κανενας αλλος

καλη αρχη ,καλη δυναμη θα ειμαστε εδω οσο ακομα υπαρχουν πρακτορες.Ο οπαπ το ξερουμε οτι δεν μας θελει αλλα εμεις θα επιμεινουμε μεχρι τελους.ΑΑ και μη ξεχνιομαστε με την επιστροφη μιας κορονιδας δωρο ενα ταχ.

θα συμφωνησω με τα λεγομενα του συναδελφου καραλη και θα προσθεσω πως αν θελεις να λεγεσαι μια μεγαλη εταιρια πρεπει να εχει παντα αποθεματικο μεγαλο για να καλυψεις τυχων ζημιες που μπορει να υποστους πανω στο εργασιακο περιβαλον ποσο μαλιστα τωρα που εχεις σε εξελιξη την ενιαια εταιρικη εικονα που μεταφεροντε οι μηχανες για να εγκατασταθει ο καινουργιος παγκος . ολα τα πρακτορεια απο 2 μηχανες τουλαχιστον και μακαρι να εχουμε δουλεια και να ανεβαινει συνεχεια ο αριθμος των κορονις . μονο η οπαπ φτεει και κανενας αλλος . εχουν βρει την κοτα με τα χρυσα αυγα και κοιτανε πως να φανε περισσοτερα αδιαφοροντας για το καλο της εταιριας . ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΠΑΠ

Χάλασε το ΤΑΧ μου
%^^#$&&#73

Δεν διαβάζει την κάρτα.
Ευγενέστατος στην ιντρακόμ μου είπε θα έρθει σήμερα και τώρα ή ώρα είναι 20:17.

Τσίντζας Χρήστος

φυσικα να προσθεσουμε το τελειως παραλογο του συστηματος οσον αφορα τους λογαριασμους της on-line.πρακτορεια με μια μηχανη και με το μισο και λιγοτερο τζιρο απο αλλα πρακτορεια ,να πληρωνουν το ιδιο ποσο.
η πτωση των τζιρων εχει φερει ολους αυτου τους συναδελφους σε απογνωση.φυσικα η οπαπ σφυριζει αδιαφορα μη τηρωντας για μια ακομα φορα την υπογραφη της

Τα πρακτορεία του ΟΔΙΕ έχω ακούσει ότι πληρώνουν πολύ λιγότερα για online. Αλήθεύει?

ρωτήστε το βαρακλιώτη να σας πει γιατί πληρώνει όσο και ο πετράν

Καλησπέρα,καλή αρχή!
Εύχομαι το blog να ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε επισκεψιμότητα και να γεμίσει από απόψεις και ενημέρωση.
Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους....
Ο πόλεμος εναντίον των πράκτορων έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό,τα μέτωπα είναι πολλά δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούσουμε ένα νέο το οποίο θα κάμψει το ηθικό μας.Όλα όσα μας προβληματίζουν και στην ουσία απειλούν τη βιωσιμότητα μας είναι εξίσου σοβαρά,πραγματικά δεν ξέρω ποιο να βάλω πρώτο.Είχαμε τα βιβλία....ήρθαν παραμένουν και θα παραμείνουν πόσοι θα τα αντέξουν δεν ξέρω...είχαμε σενάρια για κλιμακωτή,είχαμε το νομοσχέδιο,είχαμε σενάρια για την πώληση της ΟΠΑΠ που παίρνουν το δρόμο για να γίνουν πραγματικότητα,είχαμε και έχουμε πάλι την αναδιανομή μηχανών,έχουμε και την ΕΕΕ άλλο αυτό πάλι,αναβάθμιση πρακτορείων....σου παίρνει την μηχανή και σου δίνει πάγκο και άλλα πολλά δυστυχώς...
Κάποιοι είναι σε απόγνωση,κάποιοι είναι βολεμένοι και δεν ανησυχούν και τόσο πολύ,κάποιοι νοιάζονται και για τους άλλους,κάποιοι μόνο για τον εαυτό τους.
Διαλέξτε κατηγορία:
Μόνοι σας;
Με τους λίγους;
Με τους πολλούς για όπου και όσο παει;


Εγώ με τους τελευταίους θα παω για να μην έχω τύψεις ότι δεν προσπάθησα,ότι χαράμισα τόσα χρόνια άδικα...

εγώ είμαι πεπεισμένος πως τα ΟΤΕ365 ήταν με την σύμφωνη γνώμη της ΠΟΕΠΠΠ.

το θεμα ειναι να αναπτυχθει το δικτυο και να δωθουν ισες ευκαιριες σε ολους.μετα απο εκει και περα ο καθενας θα παλεψει με μοναδικο αντιπαλο τον κακο του εαυτο.
το να προσωποποιεις ενα προβλημα του κλαδου το μονο που συνεισφερει ειναι να βαζει βουτηρο στο ψωμι αυτων που θελουν την απαξιωση του και κατεπεκταση και της εταιρειας.

δε νομιζω να υπαρχει κανενας συναδελφος που να το επιθυμει

Την δευτερα ολοι να καλωσορισουμε στην πολη μας τον μαγκα Γιωργο Σεφερλη,που συμμετειχε σε ολες μας τις εκδηλωσεις και τα γλεντια εστω και απων.Την δευτερα θα ειναι παρων μαζι με ολους εμας σε μια βραδια που θα ειναι αφιερωμενη σε αυτον και ολους εμας που καταφεραμε και γιναμε η καλυτερη παρεα που υπαρχει στον κλαδο

http://www.youtube.com/watch?v=sx-3jaLEhT4

Θα εχουμε τα παντα απο δικο μας μαγαζι,μουσικη , χορο , τραγουδι,φαι και ποτο μεχρι σκασμου,ακομα και λαχειοφορο αγορα με τον πρωτο λαχνο να κερδιζει μια coronis (ειναι δικηα μου και δεν μου χρειαζεται)

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όταν σχολιάζετε ανώνυμα να είστε ευγενείς και να αποφεύγετε τα προκλητικά σχόλια.
Σχόλια τα οποία προέρχονται από χρήστες των οποίων τα στοιχεία δεν είναι ευκρινώς αναγνωρίσιμα και περιέχουν προσβλητικές εκφράσεις ή αφήνουν υπονοούμενα θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.
Η ουσία της παρέμβασης του καθένα πρέπει να αφορά γεγονότα ή καταστάσεις και όχι πρόσωπα.