Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

17 γραψτε το σχολιο σας:

Πολλα τα προβληματα συναδελφοι και προχωραμε με ρυθμους χελωνας .Η οπαπ εχει σκοπο της να μας εξαφανησει.Συμβαση ακουμε και συμβαση δεν βλεπουμε, οτε ακουμε για κατι 35%εδω και 2χρονια οτε πληρωνουμε 365 ,αναβαθμησεις ακουμε ,live ακουμε τιποτα δε βλεπουμε.Αυτο που ακουμε απο ολους ειναι υπομονη.Δεν υπαρχει αλλη υπομονη εφτασε στο τερμα στο τελος ΦΤΑΝΕΙ .Απο δω και περα μονο ξεκαθαρες κουβεντες και εργα θελουμε και αληθειες.Ο χρονος τελειωνει για πολλους απο μας ,απαιτουμε τα αυτονοητα ,απαιτουμε αυτα που μας ανηκουν εδω και πολυ καιρο δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο περιμενουμε να δουμε, το λουκετο?ισως τι να πω. κουραστικα να ακουω λογια και να μενουμε παντα στα ιδια και στα ιδια .

Oλα στο φως.

Τιποτα κρυφο απο κανεναν.

Τελος στην τακτικη του παζαρεματος.

Φουλ επιθεση.

Ο ΟΠΑΠ (διοικηση και υπαλληλοι)εχουν πανικοβληθει απο την ενδεχομενη πωληση του ΟΠΑΠ.

Αντιθετα,εμεις οχι μονο δεν εχουμε κατι να χασουμε,αλλα ισως ειναι και καλυτερα.

Ειμαστε δυνατοι τωρα.Ας το εκμεταλευτουμε.

Δε γουσταρω να αρχισουμε και εδω να πιπιλαμε την καραμελα της ενημερωσης.Σαφως και πρεπει να υπαρχει αλλα πρεπει να αντιληφθουμε ολοι πως υπαρχουν και καποια ορια,καποιες γραμμες που δεν πρεπει να τις περναμε,και να κραταμε τις λεπτες ισορροπιες που αν χαλασουν πιθανον να εχουν πιο δυσμενεις συνεπειες για ολους εμας.Πιστευω πως αυτος που ενδιαφερεται αληθινα θα μπορει να εχει την ενημερωση που πρεπει,και για να το θεσω πιο απλα,τι ειναι πιο σημαντικο την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη να ζηταμε ενημερωση ετοιμοι ο καθενας μας να κρινει και να κατακρινει το καθε τι η" να στηριξουμε τα παιδια που κληθηκαν απο εμας να αγωνιστουν για τον κλαδο;Τους στηριζω απαιτωντας ενημερωση ; η" τους στηριζω χωρις εμπαθεια και καχυποψια αφηνοντας τους απερισκεπτους να αφοσιωθουν στο εργο τους;Ειναι γεγονος πως μεσα απο λαθη και κακες πολιτικες της ΠΟΕΠΠΠ στο παρελθον ο κλαδος βγηκε ζημιωμενος με συνεπεια να εχει αλλαξει και η σταση των πρακτορων απεναντι στην ΠΟΕΠΠΠ,και εκει που καναμε μηνες υπομονης τωρα δεν δειχνουμε καμμια τετοια διαθεση.Αν ομως θελουμε πραγματι να πετυχουμε σε καθε στοχο ειμαστε υποχρεωμενοι πρωταρχικα να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ την ΠΟΕΠΠΠ,γιατι μονο οταν υπαρχει ελλειψη εμπιστοσυνης απεναντι σε καποιον απαιτεις συνεχως να σου δινει αναφορα σε καθε τι.Μηπως πρεπει να με ενημερωνουν διαρκως για την αδιαλλαξια ,για την νοοτροπια ,για την αντιμετωπιση που εχω τοσα χρονια σαν πρακτορας απο τον ΟΠΑΠ ; ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ! Καλως η" κακως απο την στιγμη που η ΠΟΕΠΠΠ δεν ειναι απλα ο αμμεσος αλλα και ο μοναδικος εκφραστης των συμφεροντων του κλαδου, οσο η κριτικη και οι απαιτησεις μας απο αυτην ειναι μεγαλυτερες απο την στηριξη που οφειλουμε σε αυτην τοσο θα γινομαστε και πιο αδυναμοι και πιο ευαλλωτοι σαν κλαδος. Προτιμω χιλιες φορες να ξερω πως εχω την δυναμικη εκπροσωπηση που χρειαζεται ο κλαδος και ας μην συνοδευεται απο βαρυγδουπες ανακοινωσεις του στυλ....<> ,φανφαρες που μας εκαναν περιγελο τοις πασι,αλλα με συνεπεια να με οδηγησουν στο επομενο ραντεβου που θα μου δωσει το δικαιωμα να αγωνιστω με αξιοπρεπεια για να αποκτησω οσα δικαιουμαι σαν κλαδος.ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ αυτο ειναι το βεβαιο,αλλα εκ του αποτελεσματος και για να φτασουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα πρεπει αυτη την φορα να βαδισουμε ενωμενοι και προς την σωστη κατευθυνση.

δε νομιζω οτι φταιει η ενημερωση αλλα ο τροπος με τον οποιο γινεται.οι καιροι που περιμεναμε να παρουμε την εφημεριδα για να διαβασουμε μια ανακοινωση εχουν παρελθει και στη θεση τους ηρθαν τα blog,οι ηλεκτρονικες εφημεριδες το ραδιοφωνο και η web tv.ο πρακτορας δεχεται καταιγισμο πληροφοριων και ειδησεων ,εχει γινει ενεργος συμμετεχει στα κοινα,αποδειξη ειναι η συνεχομενη αυξηση του σωματος των αντιπροσωπων,δινει το στιγμα του και τις φρεσκιες ιδεες του.το επιπεδο εχει ανεβει.
τι φταιει ομως και γκρινιαζουμε ολοι;
απο το μουντιαλ και μετα η ενοτητα του κλαδου εχει δεκτει σοβαρο πληγμα.πλεον η ενημερωση εχει χωριστει σε δυο στρατοπεδα ,ισως και παραπανω,και οι μεν βριζουν τους δε.οι συναδελφοι κουραστηκαν και γυριζουν την πλατη.κλεινονται παλι στον εαυτο τους.αυτο που με τοσο κοπο καταφεραμε σιγα σιγα γκρεμιζεται.ο καθενας μιλαει μονο για το προσωπικο του συμεφρον και την αυτοπροβολη του διεκδικωντας το αλαθητο και την μοναδικη αληθεια και φυσικα το δικιο της παραταξης του.
η θεση οτι δεν πρεπει να βγαινουν ολα στη φορα ειναι σωστη αλλα τις περισσοτερες φορες αποδυκνειεται μπουμερανγκ.δε μπορει να γνωριζουν ολοι οτι υπαρχει ΔΣ ,να περιμενουν τις αποφασεις και αυτες να μην ανακοινωνονται.δεν θα χαλασει η δουλεια.αν ηταν ετσι με αυτο τον τροπο καποιο θεμα θα ειχε λυθει.αντιθετα ολα λιμναζουν και προστιθενται καινουργια.μη φοβαστε τιποτα.απο τη στιγμη που δεν μας ικανοποιουν κανενα αιτημα ολα στη φορα.κρεμαστε τους στα μανταλακια.

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ-ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΕΠΠΠ

καλημερα και χρονια πολλα σε ολες και ολους.
υγεια πανω απο ολα,για τα υπολοιπα τη βρισκουμε την ακρη

Φίλε ililak
Όταν ο αντίπαλος έχει καταπατήσει όλους τους κανόνες, εσύ δεν μπορείς να κρατάς τους τύπους. Το έγραψα και στην ανάρτηση. Μ αυτή την τακτική σε φάγανε λάχανο.
Άλλωστε έτσι δεν πορευτήκαμε ως τώρα; Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι είναι η συνταγή της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ

Χρόνια πολλά και από μένα στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά για εμάς τους πράκτορες.

Οι περισσότεροι βλέπουμε τους τζίρους μας να κατρακυλάνε και ακόμα και η είσοδος νέων παιχνιδιών να μην αντιστρέφει την κατάσταση.

Τι μπορούμε να κάνουμε?

1. Να μειώσουμε τις δαπάνες, έτσι "φωνάζουμε" για το θέμα του ΟΤΕ365 και την συμμετοχή του ΟΠΑΠ σε αυτό το έξοδο.

2. Να αυξήσουμε τους τζίρους μας, έτσι πάλι "φωνάζουμε" για αναβάθμιση των παιχνιδιών και κυρίως του στοιχήματος που οι δυνατότητές του είναι πολύ περισσότερες από τις σημερινές ακόμα και σε αυτή τη περίοδο "κρίσης".

Τι κάνουν οι συνάδελφοι μας στην ΠΟΕΠΠΠ γι αυτά?

Προσπαθούν όπως μπορούν?

Δεν ξερω αν η ευθυνη ειναι της ποεππ δεν ξερω αν εμεις φταιμε δεν ξερω αν γινετε η σωστη προσπαθεια απο ολους μας δεν ξερω αν υπαρχουν συμφεροντα δεν ξερω αν τελικα εχουμε κοινο σκοπο ολοι μας ,αυτο που ξερω ειναι οτι ολοι εχουμε πτωση οτι ολοι πολεμαμε για το μεροκαματο και οτι ολοι θελουμε το καλυτερο για τα μαγαζια μας.οι κινησεις μας πρεπει να ειναι πιο δυναμικες με αποφαση και με πυγμη.Αν εμεις καταστραφουμε θα καταστραφουν και αυτοι αυτο πρεπει να το βαλουν στο μυαλο τους

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009
ΑΚΡΙΒΗ Η NOVA

Απάντηση της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.:

Από το 2007 έχει αρχίσει ο αγώνας της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. για μείωση του κόστους της Nova. Είναι απαράδεκτο η ΟΠΑΠ να είναι ο κύριος διαφημιζόμενος στο συνδρομητικό κανάλι και οι πράκτορες της εταιρίας να χρεώνονται όσο και οι καφετζήδες. Θυμίζουμε ότι από τότε η Nova έχει κόψει τη σύνδεση του Κλωνάρη αλλά και κάθε Κλωνάρη στη Θάσο.

Από ότι φαίνεται τον χάσαμε τον αγώνα για φθηνή nova.

και την φτηνή VPN ΟΤΕ χάσαμε από το 2007
αλλά δεν την κόψανε στον Κλωνάρη και κάθε κλωνάρη στη Θάσο !!!!!!
Γιατί άραγε;

και που να δειτε τι θα χασουμε φετος.τα νεα μετρα τα διαβασατε;

ανώνυμε να σου θυμίσω τι έλεγε η ΠΟΕΠΠΠ στις 26/01/2009 σε σχετική ερώτηση συναδέλφου πράκτορα για τον ΟΤΕ365?
-----------------------------------------------
Απάντηση της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.:

Για τον υπαινιγμό περί «μιζούλας» είσαι απόλυτα υπεύθυνος της κρίσης σου. Πάντως έχεις δίκιο, πως όσον αφορά τη σύμβαση ΟΠΑΠ-ΟΤΕ, πολύ πρόχειρα υπολογίστηκε ο μέσος όρος κατανάλωσης των πρακτορείων. Τη συντριπτική πλειονότητα την ανεβάζουν στην ανώτατη κλίμακα. Αλλά ξεχνάς και το άλλο. Ότι τον λογαριασμό αυτόν θα τον πληρώνει κατά 70% η ΟΠΑΠ. Μόνο περίπου 50 ευρώ θα χρεώνεται κάθε πρακτορείο, με τη μέγιστη χρέωση. Πολλά είναι; Ακόμη και το υπόλοιπο του αναδρομικού λογαριασμού, μην εκπλαγείς αν τελικά τον πληρώσει κι αυτόν η ΟΠΑΠ. Αλλά πρέπει πρώτα να λυθεί το ακόλουθο πρόβλημα. Ο ΟΤΕ λεει πως τεχνικά είναι αδύνατο να στέλνει στο πρακτορείο το 30% του λογαριασμού και στην ΟΠΑΠ το υπόλοιπο 70%. Πως λοιπόν θα πληρώνει η ΟΠΑΠ;

Γιατί είναι μερικοί απαράδεκτοι συνάδελφοι, που τους έχουμε για «άγκυρα» σε κάθε πρόοδο. Αν λοιπόν πάρει το αρχείο η ΟΠΑΠ και αποστείλει το μερτικό της στον λογαριασμό του κάθε πράκτορα, πόσο είσαι σίγουρος πως κάποιοι «συνάδελφοι» πάλι δεν θα πληρώσουν αλλά θα πάρουν κι από πάνω τα χρήματα της ΟΠΑΠ; Ούτε και είναι πρακτικά δυνατό, πρώτα να πληρώνουμε εμείς και να αποστέλλουμε με φαξ την απόδειξη στην ΟΠΑΠ για να μας επιδοτεί ανάλογα. Κάθε μήνα 5.000 φαξ, ποιος θα τα παραλαμβάνει; Βοήθησε λοιπόν κι εσύ να βρεθεί η λύση και ξεκινάμε αμέσως.
----------------------------------------------

κατάλαβες?

λέει: "Ακόμη και το υπόλοιπο του αναδρομικού λογαριασμού, μην εκπλαγείς αν τελικά τον πληρώσει κι αυτόν η ΟΠΑΠ."

τα σχόλια δικά σας.

το θεμα ειναι οτι καποιοι χαθηκαν στην πορεια.αλλιως συζουσαν μεταξυ τους εκεινη την εποχη και αλλιως συζητανε οι αντικαταστατες τους.μην ξεχναμε πως υπαρχει ενα μερος απο τα δυο που δεν τηρει την υπογραφη του.δεν εφαρμοζει τη συμβαση,δεν θελει την συμβαση.καθομαστε και συζηταμε συνεχεια τα ιδια.χρησιμοποιουντε τα ευεργηματα ως εκβιασμος για να υποκυψουμε στα σχεδια τους;
μην ξεχναμε ποτε οτι δεν εξαρταται μονο απο εμας.δυστηχως οι αγαπητοι συνεργατες επελεξαν τον εντελως αντιθετο δρομο.
να πουμε επιτελους τα πραγματα με το ονομα τους;
οταν γινοταν οι διαπραγματευσεις υπηρχε απο τη μια πλευρα ενας ανθρωπος με πολλα καλα και πολλα στραβα,χαρισματικος ομως,και απο την αλλη ενα τεχνοκρατης που ηθελε την αναπτυξη της εταιρειας.δεν το ειδε δηλαδη σαν αρπαχτη,αλλα ηθελε να προσφερει ετσι ωστε να ενισχυσει και το βιογραφικο του.τα βρηκαν και δημιουργηθηκε η συμβαση.με ατελειες;με ατελειες.ηταν ομως πολυ καλυτερη απο τον υπαρχοντα κανονισμο.

σημερα λοιπον η νοοτροπια ειναι διαφορετικη.απο την πλευρα μας μπορει να μην υπαρχει ο ενας,αλλα υπαρχουν αρκετοι που στηριζομενοι στα βηματα του μπορουν να κανουν τη δουλεια.απο την αλλη πλευρα ομως επανηλθαν οι καρεκλοκενταυροι της αρπαχτης.
εκει ειναι το προβλημα.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όταν σχολιάζετε ανώνυμα να είστε ευγενείς και να αποφεύγετε τα προκλητικά σχόλια.
Σχόλια τα οποία προέρχονται από χρήστες των οποίων τα στοιχεία δεν είναι ευκρινώς αναγνωρίσιμα και περιέχουν προσβλητικές εκφράσεις ή αφήνουν υπονοούμενα θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.
Η ουσία της παρέμβασης του καθένα πρέπει να αφορά γεγονότα ή καταστάσεις και όχι πρόσωπα.