Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 9/11/2012 ΠΡΟΣ ΤΑΙΠΕΔ


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Σήμερα, 9/11/2012, τελευταία ημέρα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., εκδίδουμε το ψήφισμα των ανθρώπων που εδώ και 53 χρόνια χτίσανε από το μηδέν τη μεγαλύτερη εισηγμένη εταιρεία της χώρας και τη δεύτερη παγκοσμίως στο χώρο τυχερών παιχνιδιών.
Σύσσωμοι οι πράκτορες και οι εργαζόμενοι του ομίλου της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. καταγγέλλουμε την εκποίηση του εθνικού μας πλούτου και το προμελετημένο έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού Λαού και σας καθιστούμε υπεύθυνους, διότι:
  • Ως κάτοχοι του 33% της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. δεν υπερασπιστήκατε τα συμφέροντα της εταιρείας μας, αφού, ενώ η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. έχει ήδη προκαταβάλει το τίμημα της αποκλειστικής διαχείρισης των παιχνιδιών της, ο νομοθέτης επιβάλλει φόρο 30% στα μικτά κέρδη μέχρι το 2020.
  • Ως κάτοχοι του 33% της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. δεν υπερασπιστήκατε τα συμφέροντα της εταιρείας μας, όταν ο νομοθέτης θέλησε, με την κατάπτυστη τροπολογία της τελευταίας στιγμής, να επιβάλει φόρο 10% από 1/1/2013 στα κέρδη των παικτών από το πρώτο ευρώ, μια παγκόσμια πρωτοτυπία που θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του παράνομου στοιχηματισμού.
  • Ως κάτοχοι του 33% της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. δεν υπερασπιστήκατε τα συμφέροντα της εταιρείας μας ενάντια στον παράνομο στοιχηματισμό μέσω Διαδικτύου και ανέχεστε να ζημιώνεται το Ελληνικό δημόσιο από την απώλεια φορολογητέων εσόδων σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, καθώς επίσης να ζημιώνονται μέτοχοι, εργαζόμενοι και πράκτορες της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.
  • Ως κάτοχοι του 33% της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. δεν υπερασπιστήκατε τα συμφέροντα της εταιρείας μας και επιτρέψατε τη συντονισμένη υποτίμηση της αξίας της μετοχής, με σκοπό να χαριστεί ο κολοσσός της Ελληνικής οικονομίας!
  • Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., εδώ και 53 συναπτά έτη, προσφέρει στον αθλητισμό, προσφέρει στο πολιτισμό, προσφέρει στην υγεία, προσφέρει στην παιδεία, προσφέρει στην Ελληνική Κοινωνία !
Δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να σας επιτρέψουμε να πραγματοποιήσετε το έγκλημα αυτό σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Είμαστε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε σθεναρά με κάθε μέσο που έχουμε στη διάθεσή μας.
Είμαστε αποφασισμένοι να μην σας επιτρέψουμε να παραδώσετε την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. στα χέρια καιροσκόπων !
Κύριοι να είστε 100% σίγουροι πως και μπορούμε και θα το πράξουμε !!!
Κύριοι να είστε 100% βέβαιοι πως η πώληση της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. θα αποδειχτεί περίτρανα το Βατερλό της κυβέρνησης.

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΠΑΠ
                         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΠΑΠ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΕ

0 γραψτε το σχολιο σας:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όταν σχολιάζετε ανώνυμα να είστε ευγενείς και να αποφεύγετε τα προκλητικά σχόλια.
Σχόλια τα οποία προέρχονται από χρήστες των οποίων τα στοιχεία δεν είναι ευκρινώς αναγνωρίσιμα και περιέχουν προσβλητικές εκφράσεις ή αφήνουν υπονοούμενα θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.
Η ουσία της παρέμβασης του καθένα πρέπει να αφορά γεγονότα ή καταστάσεις και όχι πρόσωπα.