Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Στην κρίση οι Έλληνες …τζογάρουν


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων παραγόντων του ΟΠΑΠ, θα παιχτούν- μέσω των πρακτορείων του- σε στοιχήματα πάνω από 200 εκατ. ευρώ μόνο στο Euro 2012
Τι κάνουν παραδοσιακά οι Έλληνες όταν η οικονομική τους κατάσταση χειροτερεύει; «Επενδύουν» στον τζόγο, αναζητώντας απελπισμένα μια δίοδο διαφυγής από τα προβλήματα τους. Αρκεί να υπάρχει μια καλή αφορμή. Στην παρούσα συγκυρία, φαίνεται ότι το ρόλο αυτό θα παίξει το Euro 2012, που θα διεξαχθεί στην Πολωνία και την Ουκρανία.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων παραγόντων του επίσημου στοιχηματικού φορέα της χώρας (ΟΠΑΠ),  μόνο σε αυτό το τουρνουά, μέσω των πρακτορείων του, υπολογίζεται ότι θα παιχτούν σε στοιχήματα πάνω από 200 εκατ. ευρώ.
Μάλιστα, όπως λέγεται αρμοδίως, αυτή είναι μια συντηρητική εκτίμηση. Αυτό πρακτικά συνεπάγεται ότι ο συνολικός τζίρος μπορεί και να ξεπεράσει τα 230 εκατ.ευρώ και να προσεγγίσει τα 250 εκατ.ευρώ, αναλόγως των αποτελεσμάτων στους πρώτους αγώνες και βεβαίως σε συνάρτηση και με την πορεία της εθνικής ομάδας της Ελλάδας. Για τον οργανισμό, πάντως, το συγκεκριμένο τουρνουά θα είναι μια νέα «ανάσα» στα έσοδα του. Το θέμα είναι αν οι παίκτες θα πάρουν ανάλογες «ανάσες» και οι ίδιοι, από τα λεφτά που θα επενδύσουν.

www.voria.gr
 

0 γραψτε το σχολιο σας:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όταν σχολιάζετε ανώνυμα να είστε ευγενείς και να αποφεύγετε τα προκλητικά σχόλια.
Σχόλια τα οποία προέρχονται από χρήστες των οποίων τα στοιχεία δεν είναι ευκρινώς αναγνωρίσιμα και περιέχουν προσβλητικές εκφράσεις ή αφήνουν υπονοούμενα θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.
Η ουσία της παρέμβασης του καθένα πρέπει να αφορά γεγονότα ή καταστάσεις και όχι πρόσωπα.