Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΝΕΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ



Ένα νέο - πρότυπο πρακτορείο της ΟΠΑΠ λειτουργεί στους χώρους αναχώρησης των επιβατών του αεροδρομίου "Ελ.Βενιζέλος" από τις 29 Μαΐου.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο νέο πρακτορείο, μπορούν να εξυπηρετηθούν και όσοι δεν είναι επιβάτες κάποιας πτήσης, καθώς βρίσκεται σε χώρο πριν από τον πρώτο έλεγχο των εισιτηρίων.


Εκτός από την άνεση και το πλήθος των τηλεοπτικών δεκτών με θέαμα (μεταδόσεις αγώνων κ.α.) και πλούσιο ενημερωτικό υλικό που ενδιαφέρει τους παίκτες, στο συγκεκριμένο πρακτορείο οι πελάτες της ΟΠΑΠ έχουν την ευκαιρία να κάνουν χρήση ενός νέου concept, των ατομικών/διακριτικών θέσεων, όπου ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει τα δελτία του απερίσπαστος, έχοντας στη διάθεσή του ξεχωριστή οθόνη μέσω της οποίας μπορεί να έχει τις πληροφορίες που εκείνος επιθυμεί στη δεδομένη στιγμή.


Το πρακτορείο στο "Ελ. Βενιζέλος", καθ΄ όλη τη διάρκεια του Euro 2012, θα λειτουργεί καθημερινά ως και τη λήξη του τελευταίου αγώνα δεχόμενο δελτία του "Πάμε Στοίχημα live".




Πηγή:www.capital.gr

0 γραψτε το σχολιο σας:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όταν σχολιάζετε ανώνυμα να είστε ευγενείς και να αποφεύγετε τα προκλητικά σχόλια.
Σχόλια τα οποία προέρχονται από χρήστες των οποίων τα στοιχεία δεν είναι ευκρινώς αναγνωρίσιμα και περιέχουν προσβλητικές εκφράσεις ή αφήνουν υπονοούμενα θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.
Η ουσία της παρέμβασης του καθένα πρέπει να αφορά γεγονότα ή καταστάσεις και όχι πρόσωπα.